T29_fræser
T27_Vorschub_Display_10_Zoll
T27_Schwenk_045

MARTIN T-29 fræser

Anmod om pris

Martin T-29 laves som Flex med dobbeltsidet kip 2×46° elles som Fix uden kip.
ConnectControl Technologie med PowerPc styring. 2 til 6 akset styring, spindelenhed HSK-63/HSK-85 fræsedorn eller alternativt “Dornfix” hurtigskiftsystem

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    MARTIN T-29 Flex – fræser

    MARTINs Premium fræser, som med brugervenlig software. Robust design og høj automatiseringsgrad gør at du kan øge kvaliteten og produktiviteten af dit arbejde. På denne fræser kan du arbejde med op til 6 motoriserede akser. T29’eren skiller sig ud ved at kunne kippe spindlen, således at du kan udføre endnu mere komplekse opgaver og bearbejdninger.

    Op til 1.000 værktøjer og spindler kan anvendes og helt op til 1.000 maskinprogrammer kan lagres i styringen. En effektiv søgefunktion hjælper dig i udvælgelsen det program du skal bruge til netop din opgave. Når værktøjerne eller programmer gemmes i styresystemet, kan de altid findes frem igen og skabe identiske resultater, og repetitionspræcisionen er dermed helt i top.

    Opsætningen af en fræser er normalt en stor udfordring, men ikke på T29 takket være den moderne touchscreen. Med den integrerede værktøjsudskiftning kan du også indstille komplekse opstillinger med den kipbare spindel på et øjeblik. Dette gør det samtidigt muligt at anvende det store kipområde på 2 x 46° effektivt. Derudover kan maskinen tilpasses meget specifikt til netop dine behov, og hos Slejpner hjælper vi dig gerne med at vælge hvilket tilbehør og ekstraudstyr du skal have med.

    Fræsebakkerne som guider dit emner på begge sider af spindlen sikrer den højeste præcision og det bedste resultat. Afhængigt af hvilken version af T29’eren du vælger, indstilles fræsebakkerne direkte over styringen, alternativt manuelt ved hjælp af et håndhjul og af det digitale styringssystem.

    Ydermere, har du afhængigt af udstyret også mulighed for at indstille fræsehøjde, fræsedybdens vinkel, indløbsland på anslag, excentriske ringindlæg i bordets åbning at styre højdejusteringen af fremtræksapparatet.

    Med op til 6 elektronisk styrede akser, kan T29’eren bidrage med signifikante effektivitetsforbedringer på dit værksted. Hver styret akse er integreret i styringssystemet, hvilket reducerer tiden brugt på opsætning med helt op til 80% i forhold til en standardmaskine.

    Tekniske specifikationer:

    Motorkraft: 5 kW / 6 kW / 7,5 kW / 9,5 kW /
    Kontrolpanel: 5,77″ / 10,47″ touchscreen, bevægeligt og i øjenhøjde
    Spindelvandring: 150mm (125mm med 7,5 Kw / 9,5 kW.
    Spindel vinkling: +/- 46°
    Rotationshastighed: 3000 – 12000 rpm
    Bordåbning: 74mm – 255mm
    Displayets præcision: 0,05mm og +/- 0,01°
    Repititionspræcision: +/- 0,025mm og +/- 0,005°
    Diameter på spånsug: 2 stk af 120mm
    Vægt: 1200kg – 1600kg

    Læs mere på MARTIN’s hjemmeside