T-77-Prex
T77_Schnitthöhe_205 mm-test4

Martin T-77 PreX Formatsav

Anmod om pris

perfekt formatsav bygget i stål/betonkonstruktionen

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    Formatsav med fleksibilitet på højeste niveau

    MARTIN T77 er den perfekte formatsav bygget i stål/betonkonstruktionen som giver en ekstrem svingnings dæmpet og stabil maskine stander, med et ekstremt lavt støjniveau. T77 leverer perfekte snit ved kraftig spindelkonsol og variabel hastighed 1000-6000 omdr./min.  er hurtig og nem at betjene.

    Også her kom Martin som de første på markedet med kip til begge sider.  MARTIN T75 PreX en formatsave med en klinge der kan kippe til begge sider i helt op til 46 grader. Dette er blot endnu et eksempel på MARTINs ledende position på markedet og deres evne til at skille sig ud fra alternativerne.

    Maskinen bestykkes valgfrit med snithøjde 205 mm eller 155 mm. Med enkelt eller dobbeltsidet kip af klingen. Fra 7,5 til 20 HK moderne SynchroDrive motor.

    Kipvinkel med en nøjagtighed på 0,01° er hvad du kan forvente af en Martin. Denne T-77 tilbyder en svingvinkel på 92°, takket være det nye dobbeltsidet DualDrive..

    Klar og komfortabel ConnectPad betjening

    Rullebord med hærdede bladfjederstål føring

    På MARTINs formatsave bruges hærdede bladfjederstål til føring af rulleslæden. Systemets uovertrufne fordel er at det kører uden slør. Det faktum, at de hærdede, føringers overflader er permanent smurt med olie er en særlig kvalitetskarakteristik, som gør at støv og snavs ikke sætter sig fast og blokerer glidefladerne, som endvidere er selvrensende og selvsmørende. En anden vigtig egenskab er, at der ikke findes nogen plastdele på MARTINs formatsave, da disse ikke kan leve op til fabrikkens krav til holdbarhed, præcision og dermed snitkvalitet.

    Læs mere på MARTIN’s hjemmeside