T77_Formatsav_test
T77_Schnitthöhe_205 mm-test4

Martin T-77 PreX Formatsav

Anmod om pris

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    Formatsav med fleksibilitet på højeste niveau “tekst på T-77 er på vej”

    Som noget helt nyt, og som de første på markedet, tilbyder MARTIN T75 PreX en formatsave med en klinge der kan kippe til begge sider i helt op til 46 grader. Dette er blot endnu et eksempel på MARTINs ledende position på markedet og deres evne til at skille sig ud fra alternativerne.
    T75 PreX er til dig, hvis du søger en klassisk og betroet maskine som kan tage dig ind i fremtiden. Ligesom i T70eren er der indarbejdet en lang række innovative løsninger i denne Premium Class formatsav, så der ikke er nogen begrænsninger der holder din frihed og kreativitet tilbage. For eksempel gør T75 PreX dig i stand til at udføre alle former for snit på rullebordet og på sidelandet. Dette er muligt, fordi vi kombinerer en klingehøjde på mere end 200 mm med et kipområde på på 2x 46 grader, hvilket MARTIN er den første til at udvikle.

    En pålidelig formatsav, passer til de alsidige krav dit daglige arbejde kræver. Med en vippevifte på 92° og en snithøjde på 204 mm, får du nye muligheder for at revolutionere dit arbejde. Uanset om du skærer kvadratpanelet produkter, komplekse kantede snit i massivt træ eller sammenlimet emner.
    En kraftfuld 7,5 kW motor, der kan leveres med en variabel hastighedskontrol, gør at maskinen kan bruges effektivt med den bemærkelsesværdige snithøjde. Forbedringer som øger motorens hestekræfter på op til 11 kW (15 hk) og et skærevinkel med en nøjagtighed på 0,01° er hvad du kan forvente af en Martin. Denne T-75 tilbyder en vipperække på 92°, takket være den nye dobbeltsidet drevet omdrejningstap, der hurtigt kan placeres.

    Klar og komfortabel betjening

    Et særligt træk er den udestående funktion af klingeskærmen. Afskærmningen er designet til at fungere med et savbladhøjde på 1 mm til 204 mm og med en vipperække på 92°, uden at være en konstant gene for operatøren. Gennem en kombination af forskellige udkragede, rund fyldig diske, den nødvendige placering af klingeskærmen til den ønskede snit, skabes det perfekte område for beskyttelse af operatøren. Begge sider af klingeskærmen eventuelt udstyret med sensorer og for hvert etableret klingeskærmen kombination, beregner styringen den maksimalt tilladte hældningsvinkel samt bladhøjden.
    Et cross-cut hegn, der kan blive skubbet tilbage til en sikkerhed position, når savklingen vippes til venstre. Gennemtænkte design af forlængelsen mekanisme, gør at du kan bruge blow-out blokken som bagplade uanset hvor hegnet er placeret.

    Rullebord med udskiftelig bordlæbe

    Martin hærdet stål guide-system, er en del af rullebordet. Dette system giver den permanente overflade med præcisionsvejledning på bordet. Overfladerne er upåvirket af støv og spåner og de hærdede styrelister rengøres hver gang operatøren stryger bordet.

    Læs mere på MARTIN’s hjemmeside