Pladeopdelersave

Hos Slejpner forhandler vi både vertikale og horisontale pladeopdelersave, så vi har helt sikkert en perfekt løsning til dit behov for pladeopskæring. Vores leverandør har over 50 års erfaring med at udvikle de bedste og mest præcise pladeopdelersave.

Disse save er meget holdbare, så du er sikker på at opnå præcise snit i mange år fremover. Som det kendetegner HOLZ-HERs produkter, er vores pladesave meget brugervenlige og er nemme at indstille til lige præcis dine arbejdsopgaver.

Opskæringsanlæg har siden starten af 60’erne været et af vores specialer. Vi har gennem årene leveret flere custom-made løsninger til en meget bred del af træ- og plastindustrien.

Vi har oparbejdet stor erfaring med sammenbygning af pladeopdelersave, opskæringsanlæg, lagerhåndtering og ilægningssystemer til afdækning af helt særlige behov. F.eks. meget høj tolerance, bøvlede materialer eller optimering af helt almindelige opskæringsopgaver.

Vi tilbyder højteknologiske og computerstyrede opskæringsanlæg, som opfylder de højeste krav til kvaliteten uanset om materialet er Thermo plast, aluminium, træ eller komposit.

Med vertikale pladesave som kun fylder 5m2, kan du spare en masse plads på dit værksted uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vores trykbjælkesave, også kaldet pladeopdelingsanlæg, skiller sig ud ved deres ekstremt kraftfulde performance som er langt udover standarden.

Få hjælp til valg af pladeopdelersav

Udfyld formularen og bliv kontaktet helt uforpligtende.


    You've just added this product to the cart: