T77_Formatsav
190221_T70_1533470039
190221_T70_1551020047
Sägeblatt_rechtsgeschwenkt_MG_0274
190221_T70_0037
190221_T70_0043
190221_T70_1208240011
T70_I2A9651
T70_Riemenwechsel_Detail_I2A9850a
T70_T7044_I2A2049_CMYK
Vorritzer_2Achs_I2A8838a_CMYK_eci

MARTIN T-77 Robust Formatsav

Anmod om pris

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    Martin T77 Formatsav

    Uomtvisteligt det bedste på markedet.

    MARTIN T77 er den perfekte formatsav bygget i stål/betonkonstruktionen som giver en ekstrem svingnings dæmpet og stabil maskine stander, med et ekstremt lavt støjniveau. T77 leverer perfekte snit ved kraftig spindelkonsol og variabel hastighed 1000-6000 omdr./min.  er hurtig og nem at betjene.

    Som en central del af MARTIN’s Premium serie, der uden nogen form for tvivl er det bedste og mest robuste på markedet med en vægt på 2200 kg., får du med T77’eren en formatsav som allerede har sat nye standarder i branchen, og nu også er klar til at hæve dine standarder.

    Som enhver maskine fra MARTIN, er T77 bygget med maksimal ydelse for øje. Det robuste design, den sofistikerede brugerflade der kontrolleres af en 10,4 touchscreen, sammen med den uomtvistelige drift sikkerhed gør at vi hos Slejpner anbefaler T70’eren til snedkeriet der er ambitiøst om sit arbejde og sin fremadrettede udvikling.

    T77’eren er kulminationen på mere end 50 års fokuseret innovation og arbejde hen imod den optimale formatsav, der leverer det bedste og mest pålidelige resultat, hver gang. Da præcision betyder alt i snedkerfaget, har MARTIN udviklet flere teknologier og ekstraudstyr med henblik på at gøre deres maskiner til de mest betroede i branchen. De robuste konstruktioner som absorberer enhver rystelse under arbejdet, den præcise måling samt kontrol af snitvinkler og det unikke Paralellogram rammebord, samt meget andet supplerende udstyr, gør at MARTIN skiller sig ud fra konkurrenterne og er kendt for kontinuerligt at flytte grænserne for hvad er er muligt.

    Otto Martin opfandt for mere end 50 år siden Paralellogram rammebordet, med ambitionen om at give operatørerne mulighed for at lave helt præcise vinkelsnit på selv store paneler. Dette populære tilbehør sidenhen blevet forbedret og optimeret. Gehringssnittet kontrolleres af en moderne digital måling af vinklen mellem skæreklingen og panelet, og med præcis digital finjustering af vinklen er du sikker på at få nøjagtigt det ønskede resultat. Systemet kan vippes på begge sider, i en vinkel på op til 47 grader, og vinklen målet med en opløsning på 0,01 grader. En stærk central lås sikrer pålidelig repetitionssikkerhed af den korrekte vinkel. Det er ikke uden god grund, at mere end tre fjerdedele af alle kunder, der køber en MARTIN formatsav, tilvælger robustheden, funktionaliteten og præcisionen af denne imponerende opfindelse.

    T77 er som standard udstyret med et styret sideland til højre for klingen, som giver dig effektiv støtte til hurtig og præcis placering af skærebredden. Den intuitive betjening via touchscreen reducerer indtastningsfejl og yder et væsentligt bidrag til opnåelse af det perfekte snit. Sidelandet er udførligt præcisionsstyret på fire robuste føringer, hvilket giver et jævn løb for maksimal holdbarhed og vinkelnøjagtighed.

    Klar og komfortabel ConnectPad betjening.

    På MARTINs formatsave bruges hærdede bladfjederstål til føring af rulleslæden. Systemets uovertrufne fordel er at det kører uden slør. Det faktum, at de hærdede, føringers overflader er permanent smurt med olie er en særlig kvalitetskarakteristik, som gør at støv og snavs ikke sætter sig fast og blokerer glidefladerne, som endvidere er selvrensende og selvsmørende. En anden vigtig egenskab er, at der ikke findes nogen plastdele på MARTINs formatsave, da disse ikke kan leve op til fabrikkens krav til holdbarhed, præcision og dermed snitkvalitet.

    Besøg MARTIN’s hjemmeside