Evolution-CNC

Evolution-CNC er et unik bud fra HOLZ-HERs på en komplet løsning til CNC-bearbejdning i et meget kompakt format. Kort sagt er det den nyeste og bedste teknologi i en innovativ udformning som gør at du samtidig med at opnå det bedste resultat sparer dyre kvadratmeter.

Kapaciteten af Evolution-CNC er nærmest ubegrænset, og afhængigt af dit behov har vi den version der passer til netop til dit værksted.

Med HOLZ-HERs Evolution-CNC kan du bearbejde lige de emner som du arbejder med. Evolution-CNC kan bearbejde trærammer og paneler i massivt træ vha. et bredt udvalg af sugekopper som passer til netop dét du har arbejder med. Den avancerede teknologi har en bred anvendelsesmulighed, som gør at maskinen vil blive en værdifuld enhed i din produktion. Den innovative teknologi i Evolution-CNC gør det muligt at bearbejde selv buede emner og malede møbelfronter i MDF. Derudover kan maskinen skære, bore og fræse i diverse emner, men kan også udføre graveringer og komplette behandlinger af bordplader.

Det vakuumbaserede fastspændingssystem som sugekopperne benytter til at fastholde emnerne under bearbejdning er yderst materialevenligt og fuldautomatisk. Softwaren sørger, pr. automatik for, at sugekoppernes position ikke er i vejen for bearbejdningen. Det er dermed muligt at bearbejde emnet på alle sider på én gang, og dermed reducere arbejdstiden med op til 35% og øge præcisionen på store emner. Evolution-CNC kan bearbejde emner op til 1600mm.

Få hjælp til valg af Evolution-CNC

Udfyld formularen og bliv kontaktet helt uforpligtende.


    You've just added this product to the cart: