Om Slejpner A/S

Din forhandler af det bedste udstyr til den Danske træ- og plastindustri. Gennem rådgivning og løbende teknisk support hjælper vi vores kunder til at indfri deres målsætninger og øge deres ambitioner yderligere. Vi forhandler kun det bedste snedkeri maskiner, produceret af de førende Tyske mærker som MARTIN, HOLZ-HER, AL-KO. Hvis du er ambitiøs og ønsker at være konkurrencedygtig på lang sigt, bør du vælge Slejpner som partner. Vi har mange års erfaring, tilbagevendende kunder og markedets bedste maskiner. Ganske simpelt. Vi kender alt til branchen, og vi har hjulpet adskillige Danske snedkerier til at blive store og etablerede virksomheder. Vil du være den næste? Vi brænder for snedkerfaget, og elsker at hjælpe Danske snedkertalenter til at indfri deres drømme og potentiale. Kort sagt er Slejpner din forhandler af snedkerimaskineri i højeste kvalitet.

Hvem er vi?

Slejpner består af et gennemtømret team som kender alt til branchen og de udfordringer snedkere står overfor. Samlet set har vi over 70 års erfaring i branchen, og vores viden øges løbende. Vi er i konstant kontakt med vores leverandører, og vores team uddannes løbende i de nye maskiner og teknologier. Derfor kan vi altid hjælpe vores kunder med indkøring, oplæring og teknisk service.

Dine kontaktpersoner i vores team vil på salgssiden bestå af Erik og Per. De har styret virksomheden i de sidste 35 år, og kender derfor alt til vores kunders udfordringer. Derfor er de altid behjælpelige med teknisk vejledning, valg af dit næste udstyr og rådgivning omkring finansieringsmuligheder. Vores tekniske team består udover vores leverandørers teknikere af dine kontaktpersoner hos os; Jacob og Finn, som begge har et godt kendskab til vores maskiner, De vil sørge for at løse eventuelle problemer, og sørger for at optimere vores kunders daglige drift.

De kommer jævnligt rundt i hele landet og kigger gerne forbi til en teknisk rådgivning eller service. Vores målsætning er ikke blot at sikre den bedst mulige drift hos vores kunder, men også at forstå vores kunder og deres daglige udfordringer.

Fælles for os alle er en brændende kærlighed til snedkerfaget og til den fascinerende tekniske kapacitet og kvalitet som vores leverandører repræsenterer. Derudover er vi alle tekniske nørder, der fra barnsben har brugt vores hænder til at udføre mekanisk arbejde. Vores tekniske team gennemgår kontinuerligt uddannelse og undervisning i vores leverandørers maskiner og softwarestyringer, således at du altid får den nyeste viden når du snakker med os. Vores tekniske team er uddannede maskinmestre og maskine-ingeniører, og har tilsammen over 50 års erfaring med opsætning, service og reparation af maskiner.

Hvem hjælper vi?

Fælles for alle vores kunder er at de er ambitiøse, kvalitetsbevidste og brænder for godt håndværk. Men derudover spænder vores kunder bredt over fra små, nystartede virksomheder til store etablerede virksomheder som f.eks. møbelproducenter og køkkenfirmaer. Vores produkter anvendes ofte af tekniske uddannelsesinstitutioner, da der her er stilles ekstra høje krav til kvalitet, præcision og holdbarhed. Vi er glade for bidrage til uddannelsen af nye snedkere og mener at de unge talenter bør have adgang til det bedste udstyr.

Vores kernefokus ligger på at servicere den Danske træindustri, men vi servicere også plastindustrien. Plastindustrien stiller ekstreme krav til bearbejdningskvalitet og præcision, og det er lige netop de parametre som vores produkter skiller sig ud på. Anvendelsesområderne for vores produkter er mange, men kan deles op i to: træbearbejdning og plastbearbejdning. Derudover forhandler vi også udsugnings- og spånsugningsanlæg som kan anvendes til en lang række industrier og produktioner hvor der er behov for opsamling af restmaterialer eller rensning af luft.

Inden for træbearbejdningsindustrien anvendes vores produkter af Danmarks ledende køkkenfirmaer, inventarsnedkerier, møbelproducenter, bygningssnedkere, bådebyggere og meget andet. Fælles for dem alle er at præcision og kvalitet er altafgørende. Vores kunder er anerkendte for deres flotte køkkener og inventarer ligesom vi også er leverandører til flere af landets verdenskendte møbelproducenter. Alt dette er noget vi er ekstremt stolte af, da det er bevis på at vores gode service og høje kvalitet værdsættes af de Danske snedkere.

Når det kommer til plastindustrien leverer vi maskiner der kan udføre en lang række opgaver med branchens bedste resultater. Vi leverer det bedste resultat, hvis din produktion består af én eller flere af opgaver; støbning, slibning, skæring eller fræsning. Med vores produkter udføres al bearbejdning af diverse plast- og kunststof- og kompositmaterialer til fremstilling af alt fra udstillingsmontre og butiksudstillinger til tekniske reservedele til alverdens maskiner og anvendelser.

Hvordan hjælper vi?

Kogt ind til benet, er vores målsætning at hjælpe Danske snedkerier til at øge deres kvalitet og kapacitet. Den allervigtigste ressource for at opnå dette, er naturligvis at vi som branche fortsætter med at udvikle interessen for dette fantastiske fag så vi også i fremtiden vil have nogle af verdens mest talentfulde og innovative snedkere i Danmark.

Vi vil naturligvis gerne være med til at fremavle og videreudvikle snedkerfaget, samt sprede anerkendelsen af faget yderligere. Vores bidrag til denne udvikling kan overordnet inddeles i 4 kategorier.

Først og fremmest, er vi af den overbevisning at kun det bedste udstyr er godt nok til de Danske snedkere. Derfor udvælger vi nøje vores producenter, og sælger kun de produkter som vi mener vil kunne bidrage og højne kvaliteten i branchen. Vi ved hvor altafgørende høj præcision, pålidelig drift, og lang holdbarhed er for de Danske snedkerier. Af den grund overrasker det os ikke, at Danmarks førende snedkerier vender tilbage gang på gang for at købe vores maskiner.

MARTIN, HOLZ-HER, AL-KO og resten af vores producenter er kendte i hele verden for deres unikke egenskaber. Du bliver ikke skuffet. Hvis du ikke allerede er stødt på en af vores produkter, vil du uden tvivl blive overrasket. Hvis du fortsat er i tvivl om den høje kvalitet på vores produkter, bør du hurtigst muligt komme forbi vores showroom og lade dig inspirere.

En anden måde vi ønsker at bidrage til branchen og til de ambitiøse snedkerier er gennem rådgivning og vejledning omkring valg af udstyr. Vi har stor erfaring med både store og små kunder, men fælles for dem alle at vi elsker at hjælpe dem vækste. Vi har adskillige eksempler på virksomheder som vi har assisteret fra barnsben, og vi hjælper hjertens gerne med rådgivning til snedkere der overvejer at starte deres eget værksted. Vores team har mere end 35 års erfaring med rådgivning af både stor og små virksomheder, og håber at du vil være den næste.

Hos Slejpner gør vi meget for at udvikle relationer til vores kunder, for på den måde at udvikle tætte partnerskaber. Vi tror på, og har erfaringer med, at gensidigt fordelagtige partnerskaber, er vejen frem. Hvis du er ambitiøs om dine snedkerdrømme og dit værksted, er der ingen vej udenom Slejpner og vores grundige vejledning.

I de senere år, hvor vi har oplevet et stigende pres fra online-baserede konkurrenter, har vores evne til at rådgive vores kunder vist som en yderst værdifuld egenskab. Ikke alene sætter vores kunder stor pris på en god vejledning, men det har også vist sig at være en afgørende faktor for vores konkurrencedygtighed.

Vi lytter hele tiden til vores kunders og deres udfordringer, så vi kan hjælpe med at finde den bedste løsning. Hvis ikke den allerede findes, har vi tætte relationer med vores leverandører som altid er meget åbne overfor vores input og forslag. Dette har blandt ledt til at vores leverandør af vakuumpressere, Columbus udviklede deres COMBITHERM-serie som skiller sig ud ved at have en indbygget varmeovn i vakuumpressen, som var efterspurgt af en af vores kunder.

Selvom vores maskiners kvalitet og vores egne evner til at udføre rådgivning omkring valg af udstyr burde være argumenter nok til at handle med Slejpner, mener vi alligevel at vores kunder fortjener mere. Derfor tilbyder vi naturligvis også teknisk oplæring af vores kunder, således at den daglige drift kan optimeres og at jeres nye maskiner virkelig kan vise sit værd. Selvom styringen af vores produkter er yderst intuitiv og brugervenlig, har de adskillige anvendelser som vi hurtigt uddanner dig og dine operatører i.

Teknisk service og rådgivning omkring driftsoptimering efter køb og installering tilbydes naturligvis også. Så hvis din maskine måtte komme ud for tekniske problemer, eller hvis i kommer til at lave en skade på den er vi naturligvis behjælpelige med at få den tilbage på fuld styrke.

Hvorfor hjælper vi?

Overbevisningen hos Slejpner er at de Danske snedkerier er i en klasse for sig selv. Vores ambition er at de blive ved med at være det. Derfor er vi stolte af at kunne være med til at øge kvaliteten i branchen, så de mange danske talenter kan få lov til at brillere. Vi ønsker at bidrage så meget som vi kan, og det agter vi at gøre ved at levere markedets bedste maskiner samt at rådgive om vigtigheden af pålideligt og højkvalitets udstyr.

I stil med vores leverandører ønsker vi at sætte nye standarder og rykke grænsen for hvad der er muligt. Vores formål er at hjælpe danske snedkerier til at opnå deres potentiale og at rykke grænserne for vores kunders konkurrenceevne. Vi ønsker at vise vejen til, og vi ønsker at gøre det bedste kvalitet tilgængelig for vores de danske snedkere.

Vores ambition har altid været at levere det bedste udstyr. Det var det dengang vi havde vores egen produktion, ligesom det også var det dengang vi fik øjnene op for Scheer’s maskinprogram. Vores ambition er fortsat den samme, men med vores revolutionerende produkter fra branchens mest anerkendte producenter er vi nu ikke i tvivl om at vi er med til at rykke grænsen for Dansk snedkeri.

Udover at øge kvaliteten og rykke grænserne for hvad der er muligt, ønsker vi også at bidrage til at flere mennesker kan nyde godt at vores snedkeres evner. Vi mener at flere Danskere bør have mulighed for at nyde vores kunders fremragende produkter. Af den grund gør vi hvad vi kan for at øge vores kunders produktivitet gennem intelligente maskiner og produktionssystemer som øger automatiseringsgraden og fjerner ineffektive og usunde arbejdsgange. Vi har adskillige løsninger til både lager- og håndtering- og værkstedudstyr, som kan optimere din produktion.

Historie

Slejpner blev grundlagt i 1948 af brdr. Grøndvendt Maskinfabrik, Hvidovre, hvis mål var at udvikle de bedste snedkerrundsave og overfræsere til træ-industrien.Produktionen fortsatte helt op til 1978. Undervejs fik Slejpner øjnene op for SCHEER’s formidable program af håndoverfræsere samt stationære maskiner, som vi siden 1952 har forhandlet i Danmark. Sidenhen kom flere af vores leverandører til som alle blev tilføjet grundet deres evne til at leve op til vores høje kvalitetskrav. Eksempelvis blev MARTIN tilføjet vores program i 1978 og HOLZ-HER i 1986.

Grundet vores langvarige partnerskaber med vores centrale producenter kender vi alt til deres maskiner og anvendelser. Vi har altid betragtet vores leverandører som tætte samarbejdspartnere, og vi er altid helt opdateret med deres nyeste udviklinger og innovationer.

I 1993 foretog Slejpner A/S et generationsskifte da Erik Heilmann overtog virksomheden efter at have været ansat i 8 år. Efterfølgende har Slejpner fokuseret på at udvikle den Danske snedkeri-branche ved hjælp af grundig vejledning og rådgivning om branchen og vigtigheden af at kvalitetsmaskiner.

Vi betragter os selv som en betroet samarbejdspartner, som vores kunder kan stole på i mange år. Med kombinationen af vores lange historie og en AAA-kredit rating kan du være sikker på at vi er her til at hjælpe dig i mange år frem. Vi tror på at god kundeservice og høj kvalitet altid vil være værdsat, og endnu mere i fremtiden hvor internettet overvælder os med information og muligheder.