Spånsug – Ren luft og Mobile

Med et spånsugningsanlæg fra AL-KO forløber arbejdet nemmere, og dine maskiner holder længere. Med det pladsbesparende renlufts- og spånsugningsanlæg fra AL-KO får du en kompakt løsning med automatisk start/stop styring samt automatisk filterrengøring og integreret brandslukning, så du kan fokusere på dit arbejde.

Med AL-KO er det muligt at integrere en briketpresse i anlægget, så du sparer plads og samtidig kan udnytte din restproduktion.

Det mobile anlæg kan placeres fleksibelt ved enkelte maskiner eller i større produktionshaller med stationære udsugningskanaler. Dermed kan det servicere flere arbejdsstationer på én og samme tid, eller blot en enkelt maskine.

En investering i et AL-KO anlæg giver mening for din produktivitet, men også for dit arbejdsmiljø og sundheden på arbejdspladsen, da støv, spåner, røg og tåge fra sprøjtemaling effektivt fjernes fra arbejdsområdet.

Ligesom de stationære løsninger, sørger AL-KO´s mobile anlæg for en pålidelig og energieffektiv udsugning. Med en kapacitet på op til 10.000 kubikmeter i timen pr. enhed er det en meget kraftfuld løsning, som passer perfekt til små- og mellemstore produktioner eller som supplement til AL-KO´s stationære anlæg.

For at sikre at du får den optimale løsning, rådgiver vi dig meget gerne og tilbyder sågar også luftmængdeberegninger og beregninger af samtidseffekter hvis du skal have flere maskiner i gang på samme tid.

Hvis du er i tvivl om et mobilt eller stationært anlæg passer bedst til dine behov, rådgiver vi dig hellere end gerne om AL-KO´s produkter.

Få hjælp til valg af spånsugningsanlæg

Udfyld formularen og bliv kontaktet helt uforpligtende.


    You've just added this product to the cart: