Leverandører

Hos Slejpner mener vi, kun det bedste er godt nok til den Danske træbearbejdningsindustri. Danmark har en stolt tradition for træbearbejdning, og vi ønsker at være med til at videreudvikle den, således at vi også i fremtiden kan nyde kvalitetshåndværk, unikke snedkerfinesser og kreative udfoldelser. Derfor forhandler vi hos Slejpner kun maskineri som vi ved kan leve op til de højeste forventninger, og levere perfekte resultater hver gang. Af denne grund udvælger vi nøje vores leverandører og deres produkter, så vores kunder med vished og rolighed i maven kan udføre det opgaver som de drømmer om. Vi ønsker at højne standarderne i den danske snedkeriindustri, og dertil er kun det bedste maskineri godt nok.

Høj præcision, produktions-kvalitet og effektivitet samt lang holdbarhed udgør kernen i alle de maskiner og løsninger som vi forhandler. Vi står inde for vores produkter, og ønsker at opbygge lange relationer med vores kunder, så både for vores kunder og os, er det vigtigt at kvaliteten og holdbarheden er helt i top og at maskinerne er pålidelige i mange år. Vi tilbyder derfor kun de bedste bearbejdningsmaskiner til træ- og plastindustrien, leveret af markedets førende producenter.

Vores leverandører er alle baseret i Stuttgart-området i Tyskland, og fælles for dem alle er at de i årevis har udviklet og forbedret deres produkter, så de forbliver blandt branchens bedste. Mange af vores leverandører er ledende aktører i markedet, og deres innovative løsninger forsøges ofte imiteret af konkurrenterne, men skiller sig alligevel altid ud i forhold til resten. Vores leverandører sætter konstant nye standarder for branchen, og er altid et skridt eller flere foran konkurrenterne. Flere af vores leverandører har op mod 100 år erfaring bag sig med kontinuerligt innovation og revolutionerende løsninger. Dette er et vidnesbyrd om deres ingeniørfaglige evner inden for snedkerimaskiner.

Relationerne til vores leverandører går flere årtier tilbage, og vi arbejder tæt sammen med dem, for at være helt opdateret med de nyeste udviklinger såvel som fremtidige løsninger. Derfor kan vi altid hjælpe vores kunder med rådgivning af hvilke løsninger der passer bedst til netop deres behov. Vores ældste forhandlerrelation går helt tilbage til 1952 hvor vi indgik forhandler samarbejde med SCHEER-KOCH. Sidenhen har vi tilføjet flere producenter hvoraf de fleste relationer går flere årtier tilbage, herunder MARTIN og HOLZ-HER.

Hvis du vil lære vores leverandører bedre at kende, kan du læse mere om dem herunder.

Filter