Formatsave

MARTINs store program af formatsave kan stimulere selv den mest kræsne snedker, der stiller store krav til snitkvalitet og komfort.

Vælger du formatsav i stål- betonkonstruktion.

MARTIN T77 er den perfekte formatsav bygget i stål/betonkonstruktionen som giver en ekstrem svingnings dæmpet og stabil maskine stander, med et ekstremt lavt støjniveau. T77 leverer perfekte snit ved kraftig spindelkonsol og variabel hastighed 1000-6000 omdr./min.  er hurtig og nem at betjene.

Formatsaven spiller en central rolle i ethvert snedkeri og er for mange den absolut vigtigste investering i maskineri. Derfor videreudvikler MARTIN kontinuerligt på deres formatsave, så du kan levere endnu bedre produkter dine kunder.

MARTINs formatsave skiller sig ud fra mængden ved deres ekstreme robusthed, den sofistikerede teknologi og den fremragende økonomiske værdi. Præcision og produktivitet er nøgleord for formatsave, og det er netop disse egenskaber som adskiller MARTIN formatsave fra konkurrenterne. Af denne grund, leverer vi mange MARTIN formatsave til Danmarks fineste og mest detaljeorienterede snedkerier.

MARTINs egenskab til at udvikle de mest præcise og produktive formatsave på markedet, skyldes deres lange historie indenfor branchen kombineret med høj-kvalitets ingeniørkundskab, moderne kontrolkoncepter og opmærksomhed på de små detaljer.

Tilpasningsgraden for MARTINs formatsave er meget høj, og kan nemt tilpasses til netop behovet i dit snedkeri. Så uanset om du har behov for en avanceret forridser, en bestemt skærebredde eller snitlænge, så har MARTIN med garanti løsningen til dig!

En af de unikke fordele ved MARTINs formatsave er det hærdede bladfjederstål, som blev implementeret allerede tilbage i 1959 og som siden da er blevet forbedret utallige gange. Resultatet er en meget høj præcision samt nem fremføring af rulleslæden, da skinnerne glider friktionsløst. Det hærdede bladfjederstål rengøres automatisk ved enhver bevægelse.

For at forbedre præcisionen, og sikre at din maskine vil lave eksakte snit i mange år i fremtiden, produceres MARTINs formatsave helt uden plastikdele i konstruktionen.

Skærehøjden på savene varierer fra 130mm til 204mm afhængigt af modellen og savklingen kan vippes helt op til 46° i begge retninger. Dette sikrer maksimal fleksibilitet og en nemmere håndtering under arbejdet.

Sikkerhed er højsædet hos MARTIN, og udviklingen af nye maskiner foregår i tæt samarbejde med de tyske Berufgenossenschaft i München, hvilket garanterer en forbilledlig sikkerhed som efterfølges af andre producenter. Arbejdsmiljøet påvirkes kun meget lidt af MARTINs formatsave, da støvemmisionen er reduceret til et absolut minimum.

Formatsavens centrale funktion er naturligvis opskæring af emner, men med udstyr fra MARTIN vil du hurtigt opdage at det også kan bruges til udføre skæring af noter, falser, gæring samt en lang række komplicerede opgaver ved hjælp af vores ’assistenter’. I dag findes en lang række værktøjer som intuitivt kan hjælpe dig med disse opgaver, og operatøren skal blot vide hvilken af dem som skal bruges til den givne opgave, da softwaren selv sørger for at øge produktiviteten og mindske mængden af produktionsfejl.

Hvis du tror, formatsave kun kan bearbejde træ og trækompositter tager du grueligt fejl. Med en formatsav fra MARTIN, får du ikke bare en af branchens bedste bearbejdninger af træ, men også af aluminium og plastmateriale, forudsat at du har det rigtige udstyr og passende tilbehør. Selv kulfiberkompositter (CFC) og andre særlige materiale kan skæres med høj præcision på en MARTIN formatsav.

Når alle disse aspekter inddrages, bliver det hurtigt klart, at en formatsav med høj præcision og lang levetid er essentiel og at MARTIN har udstyret til dig som værdsætter høj præcision og produktivitet. Uanset hvilken formatsav du forelsker dig i, så kan vi hos Slejpner tilbyde dem til særdeles konkurrencedygtige priser.

Få hjælp til valg af formatsav

Udfyld formularen og bliv kontaktet helt uforpligtende.


    You've just added this product to the cart: