Nextec-CNC

HOLZ-HERs NEXTEC CNC-series er en komplet løsning for dig som søger en innovativ løsning til effektiv of økonomisk produktion af møbler. Med NEXTEC bliver produktionen af skræddersyede møbler og inventar nu meget mere simpel, hurtig og økonomisk.

Med NEXTEC, vælger du en skabelon til et kabinet og tilpasser det til de eksakte mål som kunden ønsker, og maskinen bearbejder automatisk emnerne, så det passer nemt til kundens specifikke behov. Nemt og hurtigt. NEXTEC genererer selv alle de CNC-filer, materiale- og tilbehørslister samt en materialeoptimerende udskæringsplan. Dermed automatiseres en ellers meget tidskrævende proces og du minimerer samtidigt dit materialespild.

Med NEXTEC CNC er det muligt at lave et komplet kabinet på bare 27 minutter. Den høje grad af automatisering gør at du kan bruge din tid på andre opgaver, mens HOLZ-HERs teknologi udarbejder et møbel der er skræddersyet til din kundes behov.

I forvejen har NEXTEC CNC et meget lille materialespild, men ved hjælp af avanceret software er det muligt at informere maskinen om eventuelle restmaterialer som NEXTEC så kan bruge, når dette er muligt. Dermed er NEXTEC godt for både pengepungen og for miljøet.

Med andre ord, giver NEXTEC CNC dit værksted muligheden for at træde ind i fremtiden.

Få hjælp til valg af Nextec-CNC

Udfyld formularen og bliv kontaktet helt uforpligtende.


    You've just added this product to the cart: