Service

Høj kvalitet, styrke samt pålidelighed og lang holdbarhed er essentielle egenskaber vi leder efter når vi udvælger producenter, og rådgiver vores Danske kunder om snedkerimaskiner. Disse egenskaber udgør kernen i hvad vi handler med, men også hvordan vi gør det.

Vi tror på kvalitetsfulde kunderelationer med stærke bånd til vores leverandører og vores kunder. Vi prioriterer især vores partnerskaber med vores kunder, som vi ønsker at hjælpe til at opnå deres drømme om ambitioner. Dette gør vi, ikke kun fordi vi tror det er godt for vores forretning på lang sigt, men også fordi vi ønsker at hjælpe branchen og de individer som brænder for at gøre snedkerfaget til deres levevej.

Vi har utallige tilbagevendende kunder som sætter pris på vores forståelse for deres behov og udfordringer, og nogen af vores kunder i vores kundekatalog går helt tilbage til 50’erne. Vi tror, vores kunder anerkender vigtigheden af god og pålidelig service, og forstår værdien af god service både før, under og efter køb.

Hos Slejpner, er vi ikke tilfredse med et salg, før kunden vender tilbage med stor tilfredshed og glæde over vores rådgivning. Vi tilbyder grundig teknisk oplæring af operatør således at vores produkters kapacitet og præcision fra dag ét kan mærkes.

Mere end bare kundeservice

I arbejdstiden er vores kontor altid bemandet med folk som hellere end gerne vil besvare dine spørgsmål til vores produkter og deres anvendelsesmuligheder eller hvad det end måtte være. Vi gør en dyd ud af at hjælpe snedkerier med at udvikle sig og indfri deres forventninger. Flere af vores bedste kunder har vi assisteret helt fra barnsben af og vi kender derfor rigtig godt til de udfordringer snedkerier som dit står overfor. Alt dette gør at vi som virksomhed kender en masse til de strategiske udfordringer som din virksomhed står overfor, når det kommer til at vækste.

”Principielt sidder vi her dagligt fra kl. 8 til 16, for at sikre vore kunder, at deres maskiner kører optimalt. Virkeligheden er at du som kunde hos Slejpner Maskiner A/S har en 24/7 service – året rundt. Når du køber maskiner hos Slejpner, er du sikret en partner, der tager ansvar for at dit værksted altid er i fin form.”

Selvom nogen af vores konkurrenter leverer billigere maskiner eller du kan finde enkelte af dem på diverse hjemmesider, så er vi ikke i tvivl om at det er pengene værd at handle hos Slejpner. Ikke kun fordi du får branchens bedste udstyr med den højeste præcision, kvalitet, brugervenlighed og sikkerhed, men i ligeså høj grad på grund af den kundeservice og vejledning som du vil få, når du kontakter Slejpner.

Vores kunder er alt fra yderst avancerede snedkeriproduktioner med en meget høj automatiseringsgrad, til små, nyopstartede snedkerier som træder deres spæde skridt i branchen. Fælles for dem alle er dog, at de sætter pris på vores kundeservice og at vi ønsker at hjælpe dem til at opnå deres ambitioner.

Hurtig og effektiv maskinservice

Vi ved at når du prioriterer at have branchens bedste udstyr på dit værksted, så forventer du også branchens bedste service. Det ønske agter vi naturligvis at indfri, og vi gør altid vores bedste for at sørge for at du bliver tilfreds med vores produkter. Derfor tilbyder vi altid hurtig og effektiv maskinservice, så din produktion aldrig kommer til at sakke bagud.

Du kommer aldrig til at mangle reservedele, når du vælger Slejpner. I 80% af tilfældene har vi levering på reservedele efter blot én dag. Vi hjælper dig naturligvis med at finde den rette reservedel, og hvis vi ikke har den hjemme på vores Danske lager, skaffer vi den hurtigt fra vores leverandører.

Derudover sørger vores tekniske service-team for at du altid kan få hjælp til dine maskiner når de ikke gør som du vil. Vi hjælper naturligvis med opsætning og installering, og med en serviceaftale hos Slejpner holder vi dig altid på forkant med typiske slidskader så du undgår dyre driftsstop. Vores teknikere kender alt til vores maskiner, og kan ofte guide dig telefonisk til en løsning med det samme. Hvis dette ikke er muligt, tropper vi naturligvis op og finder en løsning.

Oplever du problemer men din maskine, så kontakt os hurtigst muligt på 45 93 10 22 eller post@slejpner-as.dk, så opretter vi straks en servicesag og finder frem til en løsning.

HOLZ-HER Online Reservedelskatalog

Hvis du har tekniske problemer med din maskine fra HOLZ-HER, kan du nemt bestille reservedele direkte fra deres hjemmeside, ligesom du også kan finde reservedelstegninger og el-diagrammer.

Du skal blot indtaste dit ”auftragsnummer” og maskinnummer som begge står på maskinskiltet. Herefter kan du hurtigt finde reservedelen og bestille den direkte hos HOLZ-HER.

Derudover kan du også tale direkte med fagfolk fra HOLZ-HER på deres service-hotline. De kan med sikkerhed hjælpe dig videre med det samme. Ring til dem på +49 70 22 702 100.