T45_Basismaskine
T45_med_forlængerbord
T4521-1_nedklappeligt bord
T4510_betjening
T4506-3_Xplane-høvlekutter
Ekstra_Udtræksvalse

MARTIN T-45 Tykkelseshøvl

Anmod om pris

MARTIN T45 er den perfekte tykkelseshøvl for den kvalitetsbevidste virksomhed. T45 leverer perfekte høvlet overflader, er hurtig og nem at betjene og stål/betonkonstruktionen giver et ekstremt lavt støjniveau.

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    MARTIN T-45 Tykkelseshøvl

    MARTIN T45 er den perfekte tykkelseshøvl bygget i stål/betonkonstruktionen som giver en ekstrem svingningsdæmpet maskinstander og et ekstremt lavt støjniveau. T45 leverer perfekte høvlet overflader, er hurtig og nem at betjene.

    Imponerende høvleresultat med jævne og glatte overflader opnås med T45, takket været MARTIN’s robuste stål- betonkonstruktion og intelligente design. Styringen af maskinen foregår via det elektroniske kontrolpanel, som er yderst brugervenligt og ukompliceret.

    Den elektroniske styring af T45 gør justering af planhøjden med 0,1 mm nøjagtighed. Lige som leddelte trykbjælker og delte gummivalser sikre sikker rolig og stabil fremføring af emnerne op til 25 m/min.

    Høvlen kan leveres med er et udvalg af kuttere hvor de mest almindelige er Martin’s fuldståls rundkutter med Tersa Z4 eller Martin’s Xplane- fuldståls kutter. Se også T-45 Contour for profilering. Lad os drøfte hvad der til jeres fordel.

    Tekniske specifikationer:

    Motorkraft: 5,5 kW / 7,5 kW / 11 kW
    Kutterhastighed: 5,000 – 6,000 rpm
    Fuldståls høvlekuttter: Tersa Z4 (eller Xplane)
    Kutterdiameter: 125 mm
    Bearbejdningshøjde: 2,8 – 300mm
    Bearbejdningsbredde: 630 mm
    Spåntagning: max. 12mm
    Control (Styring af akser): NC-styret
    Fremføringshastighed: 6/12 m/min eller Variabel 5-25 m/min eller speciel..
    Diameter på spånsug: 160mm
    Vægt: 1350 – 1500kg.

    Takket være den massive TERSA-høvlekutter sikres en perfekt bearbejdning af alle overflader. Derudover er udskiftning af høvleknive ukompliceret og kan gøres på mindre end et minut pr. Tersakniv der naturligvis kan leveres i forskellige kvaliteter, så der altid er en løsning til dit behov og den specifikke opgave. Derudover kan TERSA Z4 høvlekutter også benyttes med kun 2 høvleknive ved at bruge to dummy-knive.

    Fremføringshastigheden kan indstilles manuelt til enten 6 eller 12 m/min, eller med variabel indstillelig fra 5-25 mm/min.

    Alle T45 maskiner er som standard udstyret med gummi-fremtræksvalser ved indløb og udløb som standard. Efter behov kan vi udstyre din maskine med en fortandet stål fremføringsvalse, hvilket kan være fordelagtigt ved bearbejdning af råtømmer eller vådt træ. Leddelt indløbs trykbjælke udligner tykkelsesforskelle på materialet på op til 2 mm. På udløbssiden kan du også vælge en ståludløbsrulle, hvilket minimerer slid over tid, men opretholder en optimal trækkraft.

    T45 er løsningen for det seriøse snedkeri der efterspørger en moderne høvl der arbejder med “møbelsnedker præstation”. Som enkeltstående maskine eller sammen med afretterhøvlene T54 opnås en pladsbesparenden opstilling og en høj produktivitet. En lang række ekstraudstyr er tilgængelig, og hos Slejpner hjælper vi hjertens gerne, med at finde frem til hvilket ekstraudstyr du bør tilvælge ud fra dine arbejdsopgaver og ambitioner.

    Besøg MARTIN’s hjemmeside