T60C
Paraquertisch_I2A1431
190218_T60C_0006_1
190218_T60C_0010_1-1
190220_T65_0002_1

Formatsav MARTIN T-60C “demo-maskine”

Anmod om pris

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    MARTIN formatsav type T-60C

    Den ideelle løsning for snedkeren der leder efter en entry-level formatsav sit moderne værksted. Det pladsbesparende design optager ikke meget plads på dit værksted, og slet ikke hvis man sætter det i forhold til maskinens kapacitet og kvalitet. Du får med garanti en løsning som på ingen måde vil begrænse dig. T60-serien er den perfekte introduktion til MARTINs premium-klasse maskiner.

    T60C’eren leveres med MARTINs nyeste styresystem, som styres nemt og intuitivt vha. den store touchscreen, som du altid kan bevæge rundt på, så det nemt betjenes uanset din arbejdsopgave. Kombination af den digitale styring vha. touchscreen og den intuitive brugerflade gør brugeroplevelsen utroligt behagelig, og indkøringsprocessen er ganske kort.

    MARTINs velkendte og misundelsesværdige features som f.eks. det nemt betjente parallelsanslag og sidelandet som med stor akkuratesse indstilles med et håndhjul, er naturligvis også en del af T60C’eren.

    Takket være MARTINs banebrydende teknologier som også er anvendt i denne entry-level maskine, får du den præcision, pålidelighed og drift sikkerhed som MARTIN er kendt for i hele verden. Der findes ikke nogen alternativ løsning på markedet som giver dig den samme kvalitet og kapacitet, og T60C’eren er velkendt for sit aldeles positive forhold mellem pris og performance.

    Med en snithøjde på helt op til 130mm, motoreffekt på 5,5 kW samt 3 forskellige hastigheder og kapning op til 46 grader, kan du anvende din T60C til alverdens opgaver. For at opnå et endnu pænere resultat når du bearbejder ekstra fine materiale som eksempelvis finér, kan du med denne formatsav ridse for, således at du forebygger flosser og beskadigede materialer.

     

    Besøg MARTIN’s hjemmeside