Rådgivning

Hos Slejpner har vi flere årtiers erfaring med rådgivning og strategisk vejledning af Danske snedkerier, tømrere, møbelmagere samt mange andre virksomheder i træ- og plastbearbejdning industrierne. Vi har hjulpet adskilligede virksomheder med at udvikle sig og nå deres potentiale, og vi sætter stor ære i at bidrage til branchens udvikling og modernisering.

Hos Slejpner har vi tidligere hjulpet adskillige virksomheder med deres strategiske udfordringer og valg af udstyr hertil. Uanset om du overveje at starte en ny virksomhed selv, eller du repræsenterer en nyligt opstartet virksomhed eller et etableret snedkeri som søger modernisering eller om du er ansvarlig for at øge effektiviteten yderligere i en stor produktionsvirksomhed, så kan Slejpner hjælpe dig.

Vi tror på at vi sammen når længst, og vi elsker at være med til at udvikle Danske snedkerier. Vores mange års erfaring har lært os, at lige meget hvor stor eller lille din virksomhed er, så er der altid store udfordringer og valg der træffes når det kommer til den videre udvikling af snedkerier. Vi har stort kendskab til disse udfordringer, og har hjulpet adskillige virksomheder tidligere, og vi glæder os til at bidrage med vores viden til din virksomhed. Vi forstår din virksomheds udfordringer og hverdag!

Slejpner er specialister inden for modernisering af snedkerier, finansieringsmuligheder til nye maskiner og rådgivning omkring markedets bedste maskine- og værkstedsudstyr.

Ved at samarbejde med Slejpner får du adgang til en meget stor  bred viden og erfaring, der kommer dig til gode gennem sparring og rådgivning, der kan være med til at udfolde din virksomheds potentiale. Uanset hvilket stadie din virksomhed i kan Slejpner hjælpe dig med at udvikle din virksomhed så i er bedre forberedt til fremtidens muligheder og udfordringer.

Vores kendskab til branchen er næsten ubegrænset, hvorfor vi har kendskab til alt hvad der rør sig inden for faget i forhold til regler, markedsudviklinger og kundernes efterspørgsler og vigtigst af alt de nyeste teknologiske udviklinger fra branchens bedste og mest pålidelige producenter som vi alle arbejder sammen med. Valget af Slejpner er det sikreste valg, og du får den komplette rådgivning når du vælger at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vores rådgivning favner bredt og vi er altid åbne overfor en ny udfordring. Alt efter dit behov rådgiver vi både om strategiske emner men også omkring konkrete udfordringer.