Dynestic CNC

Med HOLZ-HERs Dynestic CNC kan du spare både tid og materialeforbrug med den avancerede nesting-teknologi som automatisk minimere forbruget af materialer og dermed sparer dig penge og mindsker dit CO2-forbrug.

Med Nesting-teknologien opnår du en effektiv formatering samt bearbejdelse på bare én maskine. Arbejdsprocessen er ekstremt effektiv, både hvad angår tid og ressourcer. Dette kan lade sig gøre ved at Dynestic håndterer elementerne ekstremt effektivt, således at begge emnets sider samt kanter kan bearbejdes med blot et enkelt løft, da vakuum sugekopperne automatisk placeres de steder på emnet som ikke skal bearbejdes.

Den væsentligste forudsætning for optimal og effektiv nesting er at den rigtige software er fuldt integreret i bearbejdningsprocessen. Med sine alsidige importmuligheder for meget forskellige nesting-moduler samt en meget brugervenlig grafisk kontrolflade som differentierer hvert modul med en unik stregkode, kan Dynestic udføre adskillige arbejdsopgaver og øge din produktivitet betydeligt.

Få hjælp til valg af Dynestic CNC

Udfyld formularen og bliv kontaktet helt uforpligtende.


    You've just added this product to the cart: