Brugte maskiner

Høj kvalitet til en god pris! Hvis du er på udkig efter brugte snedkerimaskiner, så er det her du skal kigge. Vi har altid en masse gode tilbud til dig som leder efter en god måde at komme i gang med din produktion eller som mangler en supplerende maskine. Vi har altid en række maskiner stående på vores lager, som hurtigt kan fragtes til dit værksted.

Du kan trygt købe brugte maskiner hos os

Selvom vores brugte maskiner naturligvis ofte har nogle år på bagen, så sælger vi dem med ro i sindet til dig. Vi har stor tiltro til producenterne af de maskiner vi handler, hvilket skyldes vi kender deres kvalitet og holdbarhed. For os er kunderelationen altafgørende, og vi sælger kun en brugt maskine, hvis vi kan stå indenfor det og vi ved at den kan holde i mange år endnu. Derfor udfører vi altid et grundigt kontroltjek samt service inden gensalg.

Gensalg af snedkerimaskiner

De brugte maskiner som du finder hos Slejpner stammer alle fra vores netværk af kvalitetsbevidste snedkerier, som har valgt at opgradere yderligere. Derfor kan en brugt maskine være en god løsning som et entry-level produkt, da du får adgang til den højeste kvalitet fra dag ét.

Udover at vores eget netværk af snedkerier anvender os til gensalg af snedkerimaskiner, har vi gennem vores leverandører og internationale samarbejdspartnere et enormt netværk og tilbud af brugte maskiner.
Grundet vores maskiner holdbarhed og robuste design, tøver vi aldrig med at tage dem tilbage i bytte.

Bemærk at vi ud over brugte maskiner også tilbyder nye maskiner – se vores sortiment af nye snedkerimaskiner.

Ovennævnte maskiner kan fremvises efter aftale - så kontakt os endelig

Når du køber en brugt maskine hos Slejpner, får du dermed kvalitetsudstyr fra vores leverandører som vi kan stå indenfor, og som kan hjælpe din virksomhed frem mod dine ambitioner og målsætninger.


    You've just added this product to the cart: