T54_Gesamtansicht
T54_BEDI_MG_6049
T54_Messerwelle_Xplane_MG_6116
T54_Hobeln_Werkstueck
T54_T544_03
T54_Ständer_I2A9935
T54_TERSA_I2A9925
T54_Xplane_I2A0810

MARTIN T-54 Afretterhøvl

Anmod om pris

Perfekte resultater kan kun opnås med perfekte samlinger. MARTIN T54 afretteren tilbyder de ideelle betingelser for at skabe et optimalt grundlag.

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    Martin T54 afretterhøvl

    T54 er afretterhøvlen til det ambitiøse og kvalitetsbevidste snedkeri. Den T54’eren er primært udviklet for at opfylde to opgaver – at rette træet samt hurtig og pålidelig bearbejdning af emnet med vinklede kanter. Det gennemtestede design med det stabile sideland giver en hurtig og præcis bearbejdning. Det standhaftige sideland bevæges gnidningsfrit på skinner med føringer, hvilket sikrer en nøjagtig håndtering i mange år. Med integreret hjælpeanlæg for flade emner muliggøres en hurtig og præcis bearbejdning.

    Da vinklingen hurtigt kan indstilles mellem 90° og 45° med den brugervenlige et-hånds-betjening, kan selv smig udføres ganske effektivt.

    Kontrolbordet som er monteret under indløbstabellen giver en høj betjeningskomfort selv på basisversionen. Endnu mere komfort og brugervenlighed kan opnås ved tilvalg af det alternative betjeningspanel, hvor betjeningselementerne bevæger sig med indløbsbordet. For optimal præcision, vises den aktuelle spåntykkelse digital på skærmen med en opløsning på 0,1mm.

    Håndteringen af T54’eren er lige så nemt som maskinen er effektiv. Uanset om du skal indstiller spåntykkelsen eller slukker/tænder maskinen foregår alt er på ét sted og er let tilgængeligt. Når sidelandet bevæger sig på bordet, bevæger kontrolpanelet sig også med det og er også i nærheden af operatøren.

    T54 matcher perfekt de krav, der stilles moderne træbearbejdning. Med de mest forskellige cutter-blokke og takket være den massive stålhøvlekutter, Z4 TERSA, med formformede bladsæt kan enhver overflade blive perfekt planet. Derudover foretages udskiftning af høvljern på under ét minut. Høvljernene fås i fire forskellige kvaliteter, så der altid er en løsning til dit behov og den specifikke opgave.

    På forespørgsel kan en TERSA Z4 cutter-blok, med fire blade også leveres. Et moderne alternativ er den valgfrie Xplane høvlekutterblok med sine tre rækker spiralformede hårdmetalsskær, som sikrer perfekt planede overflader, samtidigt med at maskinens støjemission reduceres drastisk. Hårdmetalsskærene holder op til 20 gange længere.

    Maskinbordene på T54 er fint bearbejdede, hvilket giver uovertruffne fordele ved behandling af vådt træ og råtømmer. Til behandling af længere emner kan indløbs- og udløbstabellen forlænges med 360 mm. Som ved en enhver anden MARTIN maskine er konstruktionen ekstremt robust, og udført i et design som sikrer maksimal stabilitet og dermed et optimalt bearbejdningsresultat.

    Tekniske specifikationer:

    Motorkraft: 5,5 kW
    Høvlekutterhastighed: 5,000 – 6,000 rpm
    Høvlekutter: Tersa Z4
    Diameter: 125 mm
    Bearbejdningshøjde: –
    Bearbejdningsbredde: 500 mm
    Spåntykkelse: max. 8 mm
    Diameter på spånsug: 160mm
    Vægt: 1200kg.

    T54 er løsningen for det seriøse snedkeri der efterspørger en moderne produktion. Som enkeltstående enhed eller i samarbejde med afretterhøvlen T45 opnår du unikke resultater og en ekstremt høj produktivitet. En lang række ekstraudstyr er tilgængelig, og hos Slejpner hjælper vi hjertens gerne med at finde frem til hvilket ekstraudstyr du bør tilvælge ud fra dine arbejdsopgaver og ambitioner.

    Se mere på Martin’s hjemmeside