T54_Basismaskine
T54_Skala_Hul-spids
T544_Betjeningspult
T5462_Suvamatic
T5406-3_Xplane-høvlekutter
T5406-3_Xplane
T54_Tersa-høvlekutter
T54_Lineal_skrå

MARTIN T-54 Afretterhøvl

Anmod om pris

Perfekte resultater kan kun opnås med perfekte samlinger. MARTIN T54 afretteren tilbyder de ideelle betingelser for at skabe et optimalt grundlag.

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    Martin T54 afretterhøvl

    MARTIN T54 er den perfekte afretter bygget i stål/betonkonstruktionen som giver en ekstrem svingnings dæmpet maskine stander og et ekstremt lavt støjniveau. T45 leverer perfekte høvlet overflader, er hurtig og nem at betjene.

    T54 er afretterhøvlen til det ambitiøse og kvalitetsbevidste snedkeri. T54’eren er primært udviklet for at opfylde to opgaver – at rette træet samt hurtig og pålidelig bearbejdning af emnet med retvinklede kanter. Det gennemtestede design med det stabile sideland giver en hurtig og præcis bearbejdning. Det standhaftige sideland bevæges gnidningsfrit på skinner med føringer, hvilket sikrer en nøjagtig håndtering i mange år. Med integreret hjælpeanlæg for flade emner muliggøres en hurtig og præcis bearbejdning.

    Da sidelandet hurtigt kan indstilles mellem 90° og 45° med den brugervenlige et-hånds-betjening, kan selv smig udføres ganske effektivt.

    Håndteringen af T54’eren er lige så nemt som maskinen er effektiv. Uanset om du skal indstiller spåntykkelsen eller slukker/tænder maskinen foregår alt er på ét sted og er let tilgængeligt. Når sidelandet bevæger sig på bordet, bevæger kontrolpanelet sig også med det og er også i nærheden af operatøren.

    Afretteren kan leveres med er et udvalg af kuttere hvor de mest almindelige er Martin’s fuldståls rundkutter med Tersa Z4 eller Martin’s Xplane- fuldståls kutter.  Lad os drøfte hvad der til jeres fordel.

    T54 matcher perfekt de krav, der stilles moderne træbearbejdning. Et moderne alternativ er den valgfrie Xplane høvlekutter med sine tre rækker spiralformede hårdmetalsskær, som sikrer perfekt høvlet overflader, samtidigt med at maskinens støjemission reduceres drastisk. Hårdmetalsskærene holder op til 20 gange længere.

    Maskinbordene på T54 er fint bearbejdede, hvilket giver uovertruffne fordele ved behandling af vådt træ og råtømmer. Til behandling af længere emner kan indløbs- og udløbstabellen forlænges med 360 mm. Som ved en enhver anden MARTIN maskine er konstruktionen ekstremt robust, og udført i et design som sikrer maksimal stabilitet og dermed et optimalt bearbejdningsresultat.

    Tekniske specifikationer:

    Motorkraft: 5,5 kW
    Høvlekutterhastighed: 5,000 – 6,000 rpm
    Høvlekutter: Tersa Z4
    Diameter: 125 mm
    Bearbejdningshøjde: –
    Bearbejdningsbredde: 500 mm
    Spåntykkelse: max. 8 mm
    Diameter på spånsug: 160mm
    Vægt: 1200kg.

    T54 er løsningen for det seriøse snedkeri der efterspørger en moderne produktion. Som enkeltstående enhed eller i samarbejde med afretterhøvlen T45 opnår du unikke resultater og en ekstremt høj produktivitet. En lang række ekstraudstyr er tilgængelig, og hos Slejpner hjælper vi hjertens gerne med at finde frem til hvilket ekstraudstyr du bør tilvælge ud fra dine arbejdsopgaver og ambitioner.

    Se mere på Martin’s hjemmeside