Pressere

Med en vakuumpresse i højeste kvalitet kan du udfolde din kreativt og udføre adskillige opgaver, som ellers ikke ville være mulige. I forhold til de mekaniske finér-pressere, er de innovative vakuumpressere langt mere energieffektive og leverer samtidigt et finere slutresultat, da denne metode er mere skånsom overfor sensitive materialer.

Hos Slejpner forhandler vi kun de bedste producenter, og sikrer dermed at du får et produkt af højeste kvalitet med stor præcision og effektivitet. Vi hjælper dig naturligvis gerne med at identificere den løsning der passer til dine behov og ambitioner.

Anvendelserne af en vakuumpresse er mange og din kreativitet kan få frit spil. Mulige anvendelser er f.eks: laminering af krumme emner, finerformning, corian-bearbejdning, termoformning og folielaminering.

Vakuumpresning giver dig mulighed for at lave individuelle løsninger til din møbelkonstruktion og sofistikerede interiørkonstruktioner. Arbejdsgangen er betydeligt mere effektiv end traditionelle metoder, og du kan nemt og effektivt omdanne træ eller lignende materialer til innovative produkter.

Ved at suge luften under membranen ud, skabes et stort undertryk, som giver et jævnt pres på hele emnet for et ensartet resultat. Med en vakuumpresse behøves du ikke længere være nervøs for at limrester, taperester eller spåner der normalvis sidder fast på din traditionelle presse, kommer til at lave mærker i dine netop pressede emner. Da presset pr cm2 altid er det samme i en vakuumpresse, har limrester og eventuelle spåner inde i membranen ikke nogen konsekvenser for det endelige resultat. Selv klud stykker anbragt foran skarpe hjørner på emnet – for at beskytte membranen – forårsager ikke nogen mærker i det færdige produkt.

I forhold til traditionelle finér-presseres høje energiforbrug (12-15 kW), er en vakuumpresse langt mere energieffektiv, med et forbrug helt ned på 0,1-0,15 kW.

Vores leverandører har over 40 års erfaring og deres teknologier er blandt de førende i branchen.

Få hjælp til valg af presser

Udfyld formularen og bliv kontaktet helt uforpligtende.


    You've just added this product to the cart: