Plastbearbejdning

Selvom vi hos Slejpner hovedsageligt leverer maskineri til den kvalitetsbevidste og ambitiøse Danske træindustri, kan mange af vores produkter med fordel anvendes i plastindustrien. Plastindustrien stiller store krav til præcision og kvaliteten af resultater og processer, men netop disse krav indfries af vores leverandører.  Da vores leverandørers løsningerne til savning, fræsning og høvling samt bukning af emner er af meget høj kvalitet, kan de i mange tilfælde også bruges uden problemer til bearbejdning af plast. Det kræver kun en smule tilpasning af maskinerne, og flere af vores leverandører har udviklet tilbehør specifikt til bearbejdning af plast.

Som du kan se på vores hjemmeside, har vi en lang række maskiner, hvoraf mange af dem kan anvendes til plastbearbejdning. Er du i tvivl om hvad du skal vælge til dit plastbearbejdningsværksted, så hjælper vi dig hos Slejpner hellere end gerne.

Af de produkter som med meget lidt tilpasning kan anvendes til plastbearbejdning kan nævnes vores formatsave, fræsere og høvle fra MARTIN samt vakuumpressere fra COLUMBUS. Derudover forhandler vi også SHANNONs termoplastiske bukkemaskiner, som er specifikt udviklet til plastbearbejdning.

For virksomheder som arbejder med fin bearbejdning af kan det være en økonomisk fordel at anvende f.eks. MARTIN maskiner. Disse kan effektivt og præcist løse flere opgaver, som ellers kan være både besværlige og dyre at udføre, når man alternativt skulle have sprøjte- eller blæsestøbt eller endda ekstruderet plastisk materiale.

Få hjælp til valg af udstyr inden for plastbearbejdning

Udfyld formularen og bliv kontaktet helt uforpligtende.


    You've just added this product to the cart: