Slejpners samarbejde med AL-KO startede omkring årtusindskiftet, og virksomheden har sidenhen bevist sit værd. Med AL-KOs produktkategori kan vi altid finde en løsning der passer til vores kunder. AL-KO specialiserer sig i ventilations- og udsugningssystemer til industrielt brug. Virksomheden blev grundlagt i 1931 og har derfor meget stor erfaring indenfor udvikling af udsugningsanlæg til f.eks. træbearbejdning. Et udsugningsanlæg af høj kvalitet øger både sikkerheden og arbejdsmiljøet, og er i stigende grad et krav i mange produktionsindustrier. AL-KO sørger for et godt indeklima, så du kan få frisk luft i lungerne og præstere dit bedste!

Grundet AL-KOs lange historie og innovative evner indenfor udsugning, anvendes deres løsninger af mange anerkendte Danske snedkerier, men også af Europas store bilproducenter. Anvendelsesmulighederne for et AL-KO udsugningsanlæg er mange, og kan bruges til andre industrier end træbearbejdning. F.eks. kan det med fordel bruges i alle produktioner hvor der forekommer uønskede slibe- eller skærerester, spåner, svejserøg, dampe eller tåge fra sprøjtebehandling.

Udover at øge luftkvaliteten betragteligt, er AL-KOs løsninger meget energieffektive og anlæggende har en høj grad af varmegenanvendelse. Anvendelsesmulighederne for AL-KO anlæg er næsten ubegrænsede og bruges allerede i kontorbygninger, messehaller, sportsstadioner, klinikker og hospitaler, samt laboratorier. Hvis du er i tvivl om hvorvidt AL-KOs løsninger kan anvendes til dit behov, så tag endelig kontakt, så finder vi en løsning sammen.

Vi hjælper naturligvis gerne med at finde frem til det anlæg som passer bedst til dine behov i forhold til antal arbejdsstationer med udsugningsbehov samt suge kapacitet og opsætning af luftkanaler.

Produkt-typer:
AL-KOs udsugningssystemer opdeles i stationære og mobile anlæg, som har forskellige sugeevne og kapacitet. Udsuget materiale kan opsamles på flere måder, alt afhængigt at behov. Eksempelvis kan spåner hurtigt omdannes til briketter, eller fyldes direkte på poser som nemt tømmes efter behov.

Generelt for alle typer er at støjniveauet er meget lavt, og generer dermed ikke arbejdsmiljøet.

Filter