Fræsere

En fræser af høj kvalitet øger med det samme din effektivitet og mindsker fejlproduktionen. Med MARTINs avancerede teknologi og intelligente styresystem, indstilles maskinen nemt til netop dit behov og lige den opgave som du står overfor. En fræser fra MARTIN er din direkte vej til høj præcision og effektiv produktion. Uafhængigt af hvilken af MARTINs fræsere du vælger, lover vi at resultatet bliver perfekt!

MARTIN den perfekte fræser bygget i stål/betonkonstruktionen som giver en ekstrem svingnings dæmpet og stabil maskine stander, med et ekstremt lavt støjniveau.

Mulighederne med en MARTIN fræser er næsten ubegrænsede, fordi maskinerne er så alsidige. Fræsning foregår med MARTIN i en kontinuerlig proces, hvilket sikrer en komplekse opgaver kan løses meget mere effektivt en med billigere løsninger. Den moderne styringsteknologi minimerer den tid du skal bruge på opsætning, og øger både præcisionen og produktiviteten.

Styreteknologien fås ikke bedre, og takket være touchscreen styringen kan MARTIN-fræserne bruges hurtigt og præcist til alle typer opgaver. Den avancerede styreteknologi reducerer tiden brugt på opsætning signifikant. Hvor det tidligere var nødvendigt at foretage tidskrævende måling og justering af diverse enheder, er MARTINs fræsere i dag understøttet af en intuitiv elektronik og intelligent software, som reducerer forberedelsestiden med op til 80 %. Den elektroniske styring af op til seks aksler er en uvurderlig stor hjælp, og et kæmpe bidrag til din effektivitet med en fantastisk repetitionsnøjagtighed.

Med MARTINs fræsere træder du, kort sagt, ind i en ny tid. Her skal du ikke længere spilde dyrebar tid på indstilling af fræsere eller energi på frustrationer over fejlproduktioner. I stedet kan du læne dig tilbage og nyde MARTINs høje produktivitet og præcision. Uanset hvilken fræser du forelsker dig i, kan vi hos Slejpner tilbyde dem som særdeles rentabel investering.

Få hjælp til valg af fræser

Udfyld formularen og bliv kontaktet helt uforpligtende.


    You've just added this product to the cart: