Høvle

Når du arbejder med massivt træ, er en afretter og tykkelseshøvl uundværlige! MARTINs højteknologiske løsninger sikrer dig det bedste resultat. Stål-Beton konstruktionen og den avancerede teknologi, gør maskinerne ekstremt støjsvage i forhold til traditionelt opbyggede maskiner. Hos Slejpner hjælper vi dig gerne med at vælge den høvl som passer bedst til dit behov og dine ambitioner!

MARTIN maskinstander til en perfekt høvl bygget i

stål/betonkonstruktionen som giver en ekstrem

svingningsdæmpet og stabil maskinstander,

med et ekstremt lavt støjniveau.

Når præcision er altafgørende for dit slutprodukt, har du brug for en tykkelseshøvl, der leverer et nøjagtigt og pålideligt resultat. For at opnå det optimale resultat, er det dog nødvendigt først at afrette emnet og sørge for at have en ret kant, så tykkelseshøvlen har et udgangspunkt at arbejde ud fra.

En vigtig kvalitetsfunktion ved en god afretter er sidelandets smig-funktion, da smiglandet kan forstilles over den fulde høvlebredde. Til dette formål er MARTIN betjeningsgrebet et perfekt eksempel, da de ikke kun kan flyttes glat, men også vippes med en enkelt hånd.

MARTINs tykkelseshøvle er tilgængelige med forskellige høvlekuttere. TERSA-systemet, som har været standarden i mange år, gør det muligt at skifte knivene på få minutter, og sikrer samtidig en en imponerende præcision. Til specielle anvendelser er en traditionel rundkutter klassiske også tilgængelig.

Fremtidens høvlkuttersystem er den hurtigt kørende spiralkutter. MARTIN Xplane-kutteren er et præcisionsværktøj, der opnår et fremragende overfladeresultat selv på vanskelige materialer takket være dets unikke design. De tre spiralsnoede rækker med HM-platter, hvis individuelle knive arbejder med trækkende skær, sikrer en imponerende lav støjemission og en meget høj produktivitet.

Modellerne T45 og T54 udgør et perfekt makkerpar. Hver af de to maskiner er designet til kompromisløs opfyldelse af deres roller og sikrer optimale arbejdsresultater. Begge maskiner har korte opstarts- og opsætningstider, og takket være deres kompakte design kræver begge maskiner næsten ikke mere plads end en kombineret afretter-tykkelseshøvl.

T45 Contour høvlekuttersystem, der udover at høvle dine emner også kan lave profiler og konturer med op til 25 mm. dybde.

Få hjælp til valg af høvl

Udfyld formularen og bliv kontaktet helt uforpligtende.


    You've just added this product to the cart: