Høvle

Når du arbejder med massivt træ, er en afretter samt en tykkelseshøvl uundværlige! MARTINs højteknologiske løsninger sikrer dig det bedste resultat via en intuitiv brugerflade. Grundet konstruktionen og den avancerede teknologi, er de ekstremt støjsvage i forhold til andre mærker. Hos Slejpner hjælper vi dig gerne med at vælge den høvl som passer bedst til dit behov og dine ambitioner!

Når præcision er altafgørende for dit slutprodukt, har du brug for en tykkelseshøvl, der leverer et nøjagtigt og pålideligt resultat. For at opnå det optimale resultat, er det dog nødvendigt først at afrette emnet og sørge for at have en ret kant, så tykkelseshøvlen har et udgangspunkt at arbejde ud fra.

En vigtig kvalitetsfunktion ved en god afretter er sidelandets smig-funktion, da smiglandet kan forstilles over den fulde høvlebredde. Til dette formål er MARTIN betjeningsgrebet et perfekt eksempel, da de ikke kun kan flyttes glat, men også vippes med en enkelt hånd.

MARTINs tykkelseshøvle er tilgængelige med forskellige høvlekuttere. TERSA-systemet, som har været standarden i mange år, gør det muligt at skifte knivene på få minutter, og sikrer samtidig en en imponerende præcision. Til specielle anvendelser er en traditionel rundkutter klassiske også tilgængelig.

Fremtidens høvlkuttersystem er den hurtigt kørende spiralkutter. MARTIN Xplane-kutteren er et præcisionsværktøj, der opnår et fremragende overfladeresultat selv på vanskelige materialer takket være dets unikke design. De tre rækker spiral HM-platter, hvis individuelle knive arbejder med trækkende skær og sikrer en imponerende lav støjemission og en meget høj produktivitet.

Modellerne T45 og T54 udgør et perfekt makkerpar. Hver af de to maskiner er designet til kompromisløs opfyldelse af deres roller og sikrer optimale arbejdsresultater. Begge maskiner har korte opstarts- og opsætningstider, og takket være deres kompakte design kræver begge maskiner næsten ikke mere plads end en kombinations-maskine.

Få hjælp til valg af høvl

Udfyld formularen og bliv kontaktet helt uforpligtende.


    You've just added this product to the cart: