Pudsemaskiner

Enhver snedker ved at det sidste arbejde med finish er altafgørende for det endelige resultat og den faglige stolthed. I et ambitiøst snedkeri, hvor kvalitet er i højsædet er det nødvendigt med en pudsemaskine af højeste kvalitet.

Hos Slejpner forhandler vi en bred vifte af pudsemaskiner, og har løsningen til dig, uanset dine ønsker til kapacitet, grad af automatisering, og anvendelsesområder.  Vi forhandler både kantpudsere, langbåndspudsere, gennemløbskantpudsere, bredbåndspudsere samt kantpudsere med fremføring.

Vores leverandører, Langzauner og WEBER har begge mange års erfaring, og de ved hvor vigtig kvaliteten af deres maskiner er for dit endelige resultat. Af denne grund bliver de ved med at videreudvikle deres maskiner, så du er sikker på at få det bedst mulige resultat.

Vores pudsemaskiner kan anvendes til både grov- og finpudsning, afhængigt af det valgte udstyr og indstillinger.

Pudsemaskiner anvendes både inden slutbehandling men også som mellemslibning i lakeringsprocesser. Resultatet er af så høj kvalitet at det danner optimalt grundlag for efterfølgende farvning og/eller lakering.

Ønskes en højtautomatiseret løsning er WEBER vejen frem, da deres slibemaskiner i designet til effektiviserede industri-anvendelser. De høj-automatiske slibemaskiner tilbyder samtidig slibning af både overside og underside af emner, samt direkte overføring af emner uden mellemliggende transportbånd. Hele slibelinjen styres og overvåges ydermere af et centralt kontrolpanel.

Få hjælp til valg af pudsemaskine

Udfyld formularen og bliv kontaktet helt uforpligtende.


    You've just added this product to the cart: