Spånsug – Stationære

Med et spånsugningsanlæg som AL-KO´s forløber arbejdet nemmere, og dine maskiner holder længere. I et stationært renlufts- og spånsugningsanlæg fra AL-KO får du en komplet løsning med automatisk start/stop styring og filterrengøring, så du kan fokusere på dit arbejde. Med AL-KO er det muligt at integrere brikettering i anlægget, så du sparer plads og samtidig kan udnytte din restproduktion.

Fordelene ved et nyt spånsugningsanlæg fra AL-KO er, udover det forbedrede arbejdsmiljø, de lave driftsomkostninger, den lave støjemission, filterets lange levetid og varmegenvindingen på 100% som er mulig med AL-KO.

Overvejer du at udskifte dit gamle spånsugningsanlæg med et mere økonomisk og effektivt anlæg, er vi naturligvis behjælpelige med at finde frem til dit behov og tilbyde netop den løsning der passer til din virksomhed.

Takket være AL-KO´s innovative filterteknologi og den fremragende rensning af luften, er støvindholdet i den resterende luft mindre end 0,1 mg / m³. Luften er dermed så ren at anlægget er CE-mærket og TUF-godkendt til 100% returluft til værkstedet, hvilket er meget værdifuldt for dit varmeregnskab.

Generelt er AL-KO´s anlæg ekstremt energibesparende takket være deres finindstillede ventilatorer og avancerede styresystem, samt evnen til at genanvende den rensede luft. Derudover er filtrenes levetid meget lang, og de kan endda vaskes og genanvendes.

Alt efter hvad der passer til din virksomheds behov, kan anlægget leveres enten med en integreret briketteringspresse, med en roterende sluse til transport af spåner og støv til  siloer, bigbags eller med praktiske opsamlingsbeholdere, der let kan trækkes ud for tømning. Vi hjælper hellere end gerne med at vælge hvad der passer til din virksomhed.

Få hjælp til valg af spånsugningsanlæg

Udfyld formularen og bliv kontaktet helt uforpligtende.


    You've just added this product to the cart: