Evolution-7405-2-web
Connect-1
Connect-2
Connect-3

HOLZ-HER EVOLUTION 7405 CNC Connect

Anmod om pris

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    Evolution 7405 Connect
    Komplet CNC-maskine der er kompatibel med Lamello P-systemet !  7405 Connect er allround-maskinen i EVOLUTION-serien. Ligesom 7405 4mat leverer 7405 Connect den samme præcise materialebearbejdning og høje pålidelighed.

    • CNC-bearbejdning kompatibelt med Lamello P-Systemet
    • CAMPUS V7 Maskinkontrol
    • Boreenhed og skæreenhed som standardfunktioner
    • Komplet bearbejdning
    • Det unikke Clamping Concept medfølger

    Connect-versionen giver dig helt nye funktioner, som f.eks. bearbejdning af lommer og riller til eksempelvis P-Systemet fra Lamello. Naturligvis kan du skære lommer til disse – samt andre – på alle fire kanter såvel som i både X og Y retningerne. HOLZ-HER har til dette formål suppleret “Connect” versionen med yderligere en syvende værktøjsveksler !

    De tekniske data for EVOLUTION-serien taler for sig selv:
    • En gennemgående dimension på 1200 mm i højden og ubegrænset bearbejdning i længden med minimum pladsbehov på samme tid.
    • Med materialetykkelser på alt fra 8 mm til 70 mm er de vertikale bearbejdningscentre fra HOLZ-HER allroundmaskiner hvor du kan fremstille alt fra skuffer til korpusdele, møbelfronter og bagvægge.
    • Frem for alt garanterer EVOLUTION 7405  korte bearbejdnings-tider og ekstrem præcision, fordi emner med med uendelig længde kan bearbejdes uden at blive løsnet undervejs.

    En unik feature ved EVOLUTION 7405 Connect er, at den muliggør fastholdelse af emner på bagsiden, hvilket gør det muligt at bearbejde hele emnets omkreds, herunder horisontale boringer uden reclamping.

    Det solide design i EVOLUTION serien garanterer maksimal bearbejdningskvalitet.

    Connect-udstyret indeholder en komplet pakke til vertikal CNC-bearbejdning og opskæring af Clamex lommer på alle fire sider og på overfladen i længderetningen og tværgående retninger.

    Se HOLZ-HER’s Evolution maskiner