HOLZ-HER DYNESTIC 7505-7507 Nesting teknologi

Dynestic7507_push
Tilpasset Dynestic 7505 Classic Front
Tilpasset Dynestic7505_front_Poster
Tilpasset Dynestic7507_classic_rechts_s
Tilpasset Dynestic7507_push-FB_fron

HOLZ-HER DYNESTIC 7505-7507 Nesting teknologi

Anmod om pris

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    Dynestic 7505

    Høj-effektiv pladehandling med den nyeste nesting-teknologi!
    DYNESTIC 7505 muliggør en yderst effektiv pladehandling med den førende nesting-teknologi i moderne gantry design. Med kapacitet til bearbejdning af plader i størrelsen 3100 mm (X) og 1580 mm (Y) opnås meget korte og effektive behandlingscyklusser med de bedste behandlingsresultater.

    Maskinen er udstyret med en integreret 6-position lineær værktøjsveksler, som nemt kan udvides til 12 værktøjsstillinger. En anden nyhed er LED-symbolet som tydeligt konstant viser maskinens driftsstatus for at undgå ulykker og tvivl hos operatøren.

    DYNESTIC 7505 fås i den klassiske version og i push-versionen. Push-versionen indeholder en automatiseret udskubber, et integreret vakuum- og afladningsbord samt et transportbånd.

    Dynestic 7507

    Intelligent og fremtidsorienteret nesting. Nestende teknologi på højeste niveau!
    DYNESTIC 7507 muliggør høj-effektiv pladehandling med den nyeste nestingsteknologi i moderne gantry design. Med bearbejdnings af emner i dimensioner fra 3,100 mm (X) og 2.200 mm (Y) muliggør den optimerede konstruktion meget korte behandlingscyklusser med de bedste behandlingsresultater på samme tid.

    Nesting-processen er udstyret med en integreret 6-position lineær værktøjsveksler, som perfekt kan udvides til 12 værktøjsstillinger. En anden nyhed er LED-symbolet som tydeligt konstant viser maskinens driftsstatus for at undgå ulykker og tvivl hos operatøren. DYNESTIC 7507 har endvidere keramiske lagrede og højt ydende spindler samt et fuldt udstyret borehoved med op til 24 borespindler og notklinge i X-retning.
    DYNESTIC 7507 fås i den klassiske version og i Push-versionen, som indeholder en automatiseret udskubber, et integreret vakuum- og afladningsbord samt et transportbånd.

    Se alle HOLZ-HER’s Nesting maskiner

    You've just added this product to the cart: