HOLZ-HER DYNESTIC 7535 5-akset nesting teknologi til perfekt formatering

Dynestic7535_lift
Tilpasset Dynestic7532_Classic_front_RGB_
Tilpasset Dynestic7535_classic_lang_recht
Tilpasset Dynestic7535R_push_rechts

HOLZ-HER DYNESTIC 7535 5-akset nesting teknologi til perfekt formatering

Anmod om pris

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    Dynestic 7535
    Dynamisk 5-akslet bearbejdning i XXL-format. Overlegen i produktivitet og ydeevne. Glidende sko, der kører på kuglelejer og beskyttet mod støv sikrer støjsvag drift. Kort sagt, Nesting-Teknologi på et helt nyt niveau.

    Med 7535’eren får du en 5-akslet spindel og et 2200 mm dybt resterbord. På trods af det store arbejdsareal, sikre den solide konstruktion og kvaliteten af de bevægelige dele en maksimal præcision og optimale skæreresultater.

    DYNESTIC 7535 er udstyret med den helt nyudviklede CAMPUS 7 softwarepakke. Funktionalitet og nesting-resultatet er yderst imponerende takket være BetterNest-softwaren. Nestingbordet, som har en enorm kapacitet sikrer optimal vakuum-flow, kan også leveres med et intelligent 16-felt gitterbord og softwarestyret vakuumstyring. De dobbeltvirkende sugepuder gør det muligt at fastspænde døre, trappekomponenter osv., hvilket gør denne 5-aksede CNC-maskine til en ægte allrounder, med næsten ubegrænsede anvendelser.

    DYNESTIC 7535 gør det muligt at bearbejde pladelængder større end 6 meter. Den væskekølede 5-aksede præcisions-spindel leveres som standard med 10 kW effekt og et hastighedsområde på 1.000 – 24.000 RPM. Tilgængeligt som ekstraudstyr er både den høj-effektive 12 kW fræsespindel og 17 kW PRO-TORQUE spindlen med styret aksel-låsning.

    Du kan vælge din DYNESTIC 7535 i den grundlæggende version Classic eller i en af de automatiske udgaver: Push, Automatic eller Lift. Vi hjælper naturligvis gerne med opsætning af din maskine perfekt til dine behov.

    Se alle HOLZ-HER’s Nesting maskiner

    You've just added this product to the cart: