RETURN-MASTER_5920

RETURN-Master

Anmod om pris

Beskrivelse

RETURN MASTER – Returneringssystem for automatiseret bearbejdning af dine kanter

Den perfekte udvidelse af din HOLZ-HER kantlimemaskine – til nemmere håndtering og højere produktivitet. Kan leveres til SPRINT-, ACCURA- og LUMINA-serien.

Automatisering bliver mere og mere vigtig for at forblive konkurrencedygtig !  Med RETURN-MASTER sætter du kursen for automatisk kantbearbejdning hvad enten det er i serie- eller mindre produktion.  “RETURN” fra HOLZ-HER muliggør effektiv håndtering mere produktivitet og maksimal fleksibilitet.

I sammenligning med konkurrenter har HOLZ-HER RETURN-MASTER en særlig kraftig bygget solid konstruktion – Det kipebare luftpudebord og den certificerede sikkerhedspakke til en sikker arbejdsplads er absolutte kvalitetsegenskaber, og derudover er det muligt at bearbejde specielle materialer uden problemer. Takket være det pneumatiske udløbsbord kan større emner let flyttes af betjener. Desuden er drev og føringer kendetegnet ved, at de er meget vedligeholdelsesfattige og ekstremt holdbare. Ud over det lave energiforbrug er en anden fordel den automatiske hastighedsjustering.

Besøg HOLZ-HER’s hjemmeside for mere information