Auriga1308XL_rechts_RGB_300dpi_1024x768
Auriga1308_links_RGB_300dpi_1024x768
Auriga1308XL_rechts_steil_auszug_RGB_300dpi_1024x768
GluJet-1
GluJet-2

AURIGA

Anmod om pris

Kantlimeren til den moderne kabinetmager! Auriga forener HOLZ-HERs kompakte design og høje automatiseringsgrad, og er dermed et godt eksempel på virksomhedens kompetencer.

Samlinger af højeste kvalitet samt copy cutter enheder øger bearbejdningssområdet for AURIGA-serien. Den over-gennemsnitlige produktivitet og de bedste funktioner gør denne serie den bedste i sin klasse og skiller HOLZ-HER ud som løsningen for moderne kabinetproducenter blandt konkurenterne.

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    AURIGA leveres med GluJet limningssystemet som standardfunktion. GluJet efterlader dig uden behov for glue pots eller dyre nitrogen-beholdere og du er samtidig garanteret ekstremt strærke samlinger med lang holdbarhed, som er modstandsdygtige overfor både vand og varme. Resistensen over for vand og varme har stor værdi i produktioner af møbler eller inventar til køkkener og badeværelser, hvor andre teknologier ikke kan garantere samme holdbarhed.

    Opvarmningstiden er kun 3 minutter så der er ingen spildtid. Ligeledes er den efterfølgende rense- og limudskiftningstid væsentligt kortere end tidligere.

    AURIGA tilbyder den bedste teknologi på kompakt vis, så du sparer plads på dit snedkeri. Du kan koncentrere dig om de betydelige aspekter som høj kvalitet, pålidelighed og præcision. Serien er designet til arbejdstykketykkelser på op til 60 mm og kanttykkelser på op til 8 mm.

    Med den nemme brugerflade er Auriga meget nem at håndtere.

    Tilbehør

    Auriga kommer med en lang række tilbehør som kan tilpasses til lige præcis dit behov og dine arbejsopgaver.

    Auriga 1308 XL

    • Den højeste automatiseringsgrad i sin klasse.
    • Pladetykkelser på op til 60 mm og kanttykkelser op til 6 mm