HOLZ-HER Pro-Master 5-Akset CNC maskine

7225-konsol-tile
Promaster7225_1024x768

HOLZ-HER Pro-Master 5-Akset CNC maskine

Anmod om pris

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    PRO-MASTER 7125

    PRO-MASTER 7125 giver dig næsten ubegrænsede muligheder i forhold til bearbejdning af træ og plast. De tre versioner (MANUAL, X-MOVE TABLE og det fuldautomatiske VARIO-TABLE) gør det muligt at udføre næsten alle opgaver på denne 5-aksede CNC-fræser.

    Mekanisk udmærker 7125’eren sig især ved det 5-aksede fræsehoved og high-end processoren. De interpolerende bevægelser sikrer en ekstremt pålidelig drift med meget fine slutresultater og korte bearbejdningstider.

    Den unikke PRO-Torque-teknologi, der anvendes til den ekstra 17 kW-spindel, giver ekstremt høje drejningsmomenter i hele omdrejningsområdet samt en softwarestyret “interlock”-funktion til A- og C-akserne, hvilket er særligt vigtigt for line-by-line fræsning ved ekstremt høje fremførings- og skærehastigheder. Det kompakte, kraftfulde og fuldt interpolerende bearbejdningshoved er udstyret med keramiske lejer og væskekøling, hvilket gør den kan modstå ekstreme mekaniske belastninger.

    PRO-MASTER 7225

    Seriens high-performer, som stadig levere bearbejdning med 5 interpolerende akser.

    • Fuldt interpolerende 5-aksehoved
    • Multifunktionsbearbejdningshoved
    • Værktøjsveksler til variabel bearbejdning
    • Ekstreme accelerationsværdier

    PRO-MASTER 7225 åbner op for helt nye produktionsdimensioner for en CNC i træ- og plastbearbejdning. Arbejdsområdet for disse 5-aksede CNC-bearbejdningscentre har et modulært design, der gør det let at tilpasse forskellige modeller af konsolbord til enhver driftssituation.

    Hjertet i denne maskine er det gimbal-monterede 5-akse hoved. Det kompakte, kraftfulde og fuldt interpolerende bearbejdningshoved arbejder med hastigheder på op til 24.000 omdr./min. De keramiske lejer og den flydende afkøling gør det muligt at arbejde under ekstremt høje belastninger og rotationshastigheder. Det specielle træk ved den ekstra 17 kW spindel er PRO-TORQUE-teknologien, som automatisk låser A- og C-akserne mekanisk, og dermed giver ekstremt højt moment i spindlen.

    Til nesting-applikationer kan den 5-aksede PRO-MASTER 7255 også udstyres med et højstrøms nesting-bord. Med nestebordet kan PRO-MASTER 7225 ydermere bruges til formatering af nestende skæreplaner samt behandling af emner på sugekopper placeret på gitterbordet.

    Få det fulde overblik over vores CNC maskiner

    You've just added this product to the cart: