7225-konsol-tile
Promaster7225_1024x768

HOLZ-HER Pro-Master 5-Akset CNC maskine

Anmod om pris

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    PRO-MASTER 7125

    PRO-MASTER 7125 giver dig næsten ubegrænsede muligheder i forhold til bearbejdning af træ og plast. De tre versioner (MANUAL, X-MOVE TABLE og det fuldautomatiske VARIO-TABLE) gør det muligt at udføre næsten alle opgaver på denne 5-aksede CNC-fræser.

    Mekanisk udmærker 7125’eren sig især ved det 5-aksede fræsehoved og high-end processoren. De interpolerende bevægelser sikrer en ekstremt pålidelig drift med meget fine slutresultater og korte bearbejdningstider.

    Den unikke PRO-Torque-teknologi, der anvendes til den ekstra 17 kW-spindel, giver ekstremt høje drejningsmomenter i hele omdrejningsområdet samt en softwarestyret “interlock”-funktion til A- og C-akserne, hvilket er særligt vigtigt for line-by-line fræsning ved ekstremt høje fremførings- og skærehastigheder. Det kompakte, kraftfulde og fuldt interpolerende bearbejdningshoved er udstyret med keramiske lejer og væskekøling, hvilket gør den kan modstå ekstreme mekaniske belastninger.

    PRO-MASTER 7225

    Seriens high-performer, som stadig levere bearbejdning med 5 interpolerende akser.

    • Fuldt interpolerende 5-aksehoved
    • Multifunktionsbearbejdningshoved
    • Værktøjsveksler til variabel bearbejdning
    • Ekstreme accelerationsværdier

    PRO-MASTER 7225 åbner op for helt nye produktionsdimensioner for en CNC i træ- og plastbearbejdning. Arbejdsområdet for disse 5-aksede CNC-bearbejdningscentre har et modulært design, der gør det let at tilpasse forskellige modeller af konsolbord til enhver driftssituation.

    Hjertet i denne maskine er det gimbal-monterede 5-akse hoved. Det kompakte, kraftfulde og fuldt interpolerende bearbejdningshoved arbejder med hastigheder på op til 24.000 omdr./min. De keramiske lejer og den flydende afkøling gør det muligt at arbejde under ekstremt høje belastninger og rotationshastigheder. Det specielle træk ved den ekstra 17 kW spindel er PRO-TORQUE-teknologien, som automatisk låser A- og C-akserne mekanisk, og dermed giver ekstremt højt moment i spindlen.

    Til nesting-applikationer kan den 5-aksede PRO-MASTER 7255 også udstyres med et højstrøms nesting-bord. Med nestebordet kan PRO-MASTER 7225 ydermere bruges til formatering af nestende skæreplaner samt behandling af emner på sugekopper placeret på gitterbordet.

    Få det fulde overblik over vores CNC maskiner