AL-KO_spånsugeanlæg_12
IMG_0054
xx
AL-KO_spånsugeanlæg_14
AL-KO_spånsugeanlæg_10
AL-KO_spånsugeanlæg_7
IMG_1559
IMG_0464
IMG_0243
IMG_0057
IMG_1557

Spånsug – Montage & Service

Anmod om pris

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    Spånsug – Montage & Service

    Eksempler på særlige behov:

    Centrale spånsugeanlæg for alle typer industri og værksteder.
    Punktsugearme, for fjernelse af svejserøg, dampe og gasser.
    Filteranlæg, som filtrering af støv røg olietåger o.lign..
    Rumventilation/varmegenvinding.
    Udstødningsgas, slangeruller, balanceophæng, skinnesystemer.
    Spånsug, udsugning af savsmuld, træ- og plast spåner, sløjdlokaler,
    tømrer, snedker, grafisk industri m.m.
    Ventilatorer til alle formål for ATEX-zoner.

     

    ATEX Zoner  

    Minimér risikoen for eksplosion og driftsstop

    JKF og ALKO er førende inden for eksplosionssikring. Med indførselen af europæiske ATEX-direktiv i arbejdsmiljøsammenhæng er der sat ydligere fokus på området.

    ATEX er en forkortelse af Atomosphère Exolosif, som omhandler sikringssystemer og sikkerhedsmateriel, der bruges i eksplosions farlig atmosfære (gas eller støv).

    ATEX- direktivet gælder således også i træindustrien, hvor det behandler træstøv på linje med brændbare gasser. Her spiller de rette udsugnings- og ventilationssystemer en afgørende rolle.

    Samtidig betyder mindre støv i produktionen også en langt mere stabil maskinpark, hvilket minimerer driftsstop, der ofte kan have store økonomiske konsekvenser.

     

    Samarbejder med John Skov Spånsug’s efterfølger

    Slejpner Maskiner har indgået et tæt samarbejde med det tidligere John Skov Spånsug i Osted, også kendt som JP2tal Ventilation.

    Det er vigtigt for Slejpner at være med til at videreføre den seriøse og konkurrencedygtige virksomhed John Skov’s Spånsugeanlæg , som John Petersen opkøbte tilbage i 2013 og har videreført under navnet JP2tal, og bibeholde det høje serviceniveau, som var et prædikat for virksomheden John Skov.

    Anskaffelsesudgifter ved installering af et ventilations- og spånsugeanlæg er store, og det er derfor vigtigt at anlægget også vedligeholdes regelmæssigt, således at drift og energieffektiviseringen altid er optimal. Med JP2tal’s ekspertise for at yde landsdækkende montagekapacitet via mobile montageteams, kan vi nu tilbyde lang erfaring i opbygning, omforandring og vedligeholdelse af kundetilpassede spånsugningsanlæg til træ- og plastindustrien.