power_unit_300_1
Brikette
Brikettierpresse
_SMF1639
_SMF1697
_SMF1700
IMG_9756
IMG_9852
IMG_9760

AL-KO Power Unit 200, 250, 300, 350 Entstauber med briketpresse

Anmod om pris

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    AL-KO Power Unit Entstauber med briketpresse

    POWER UNIT imponerer med meget lange vedligeholdelsesintervaller, lang filter levetid og problemfri drift selv under fuld belastning.

    Du kan få Power Unit enten med manuel tømning af stålbeholdere eller med en automatiseret tømning, som foregår via en integreret briketpresse eller med en atex sluse så restmaterialet kan transporteres videre på anden vis.

    Features:

    • Sugekapacitet på 3010 – 10.000 m³/h afhængigt af modellen.
    • Kompakt design, fylder kun 2 – 4 m2 afhænigt at modellen.
    • Høj pålidelighed og drift sikkerhed!
    • Lavt støjniveau
    • Høj udvindingsevne
    • 100% luftgenanvendelse, med et støvindhold <0,1 mg/m³
    • Lang filter levetid
    • Stor kapacitet på mellem 482 og på 723 liter liter (afhængigt af model), som nemt tømmes uden brug af værktøj.
    • Leveres klar til at blive tilsluttet
    • Kan også fås med en drejelig låseventil eller briketryk på forespørgsel

    Power Unit 200

    Med POWER UNIT 200 får du en kapacitet på op til 3010 m³/h. Som standard medfølger intelligent software med automatisk maskindetektion, så dit renluftsanlæg selv starter når du går i gang med dit arbejde.

    POWER UNIT 200 er certificeret af BG til BG H3 og er ATEX-certificerede udvindingssystemer. Det opfylder EU-lovgivningen om arbejdsmiljø og sikkerhed og industriel sikkerhed.
    POWER UNIT 200 over modellerne derover imponerer med meget lange vedligeholdelsesintervaller, lang filter levetid og problemfri drift selv under fuld belastning.

    Du kan få Power Unit 200 enten med manuel tømning af de to mobile stålbeholdere som tilsammen har en kapacitet på 442 liter eller med en automatiseret tømning, som foregår via en integreret briketpresse eller med en sluse så restmaterialet kan transporteres videre på anden vis

    Power Unit 250/300

    For værkstedet der har brug for stor kapacitet men stadig leder efter en kompakt løsning, kan Power Unit 250/300 serien være den perfekte løsning. Luftkapaciteten ligger helt oppe på 4900 m³/h for 250’eren og 6000 m³/h for 300’eren.

    Power Unit 250/300 fås enten med manuel tømning af mobile stålbeholdere som tilsammen har en kapacitet på op til 500 liter eller med en automatiseret tømning, som foregår via en integreret briketpresse eller med en sluse så restmaterialet kan transporteres videre på anden vis.

    POWER UNIT 250/300 er certificeret af BG til BG H3 og er ATEX-certificerede udvindingssystemer. Det opfylder EU-lovgivningen om arbejdsmiljø og sikkerhed og industriel sikkerhed.

    For at øge sikkerheden er POWE UNIT 250/300 beskyttet mod brand via en integreret automatisk ildslukker, som er helt selvforsynende. Den fungerer uden forbindelse til vandforsyningssystemet, og det medfører ingen yderligere vedligeholdelsesomkostninger. Derudover er alle modeller også trykchok testet op til 200 bar.

    Power Unit 350/350+

    Endnu mere power og endnu større kapacitet. For det seriøse værksted med mange maskiner der har brug for udsugning på samme tid. Med endnu større kapacitet kan Power Unit 350/350+ serien være den perfekte løsning. Luftkapaciteten ligger helt oppe på 8500 m³/h for 350’eren og 10.000 m³/h for 350+’eren.

    Begge modeller fås enten med manuel tømning af mobile stålbeholdere som tilsammen har en kapacitet på op til 500 liter eller med en automatiseret tømning, som foregår via en integreret briketpresse eller med en sluse så restmaterialet kan transporteres videre på anden vis.

    POWER UNIT 350/350+ er certificeret af BG til BG H3 og er ATEX-certificerede udvindingssystemer. Det opfylder EU-lovgivningen om arbejdsmiljø og sikkerhed og industriel sikkerhed.
    For at øge sikkerheden er POWE UNIT 350/350+ beskyttet mod brand via en integreret automatisk ildslukker, som er helt selvforsynende. Den fungerer uden forbindelse til vandforsyningssystemet, og det medfører ingen yderligere vedligeholdelsesomkostninger. Derudover er alle modeller også trykchok testet op til 200 bar.

    Besøg AL-KO’s hjemmeside

    AL-KO Briketpresse

    AL-KOs briketpresse kan enten bruges som en stand-alone løsning, eller som tilføjelse til et AL-KO udsugningsanlæg. Med en briketpresse minimeres det pladsbehov til opbevaring af restaffald samt borttransport. Volumen af restaffaldet reduceres til 10% af det oprindelige, hvilket gør logistikken væsentligt nemmere.

    AL-KO briketpresser skiller sig ud ved at være næsten vedligeholdelsesfrie. De er også yderst pladsbesparende og energieffektive. Briketterne produceret af presserne fungerer fremragende som opvarmningsmateriale. Træbriketterne fra AL-KO opnår næsten tre gange brændværdien af lufttørret hårdttræ.

    AL-KO BRIQUETTE PRESS giver et optimalt briketresultat, med lavt energiforbrug og lang levetid. Ligesom med andre maskiner fra AL-KO, er den præget af høj kvalitet og en enkel, intuitiv drift, samt de lave driftsomkostninger.

    Fordelene ved en AL-KO Briketpresse

    • Volumen af restaffald reduceres til 10%
    • Få et ideelt brændstof, med 3x brændværdien af lufttørret hårdttræ
    • Lavt energiforbrug
    • Pladsbesparende design
    • Lav vedligeholdelsesomkostninger
    • Nem og intuitiv betjening
    • Fremragende værdi for pengene