SP_804x1024-600×764
SP_804x1024-600×764

OMEC SP400 Afkortersav

Anmod om pris

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    OMEC SP400 Afkorter sav

    En pålidelig og billig geringssav, anvendes til at skære træplader og deres biprodukter. Maskinen er udstyret med et hoved med en glidende blad der er monteret på metal plade. Maskinens top er dækket med en meget tyk MDF plade. Manuel styring er muligt ved hjælp af en kontakt, der er monteret på motorens terminal bord, og et håndtag med et stop trykknap til manuel fodring.
    Værktøjet er beskyttet af en række af faste og aftagelige afskærmninger, der forhindrer operatørerne uheld røre skæreområdet.
    Maskinen hoved udformet traditionelt og soliditet. Motoren driver spindlen aksel gennem en bælte betjente drivrem, der giver den største pålideligehed og overholdelse af maskinenes Stop-knap pålagt af EF-standarderne.
    Mulighed for at anvende et bælte drives rem mellem motoren og klingen, det giver mulighed for anvendelse af en spindel med en dobbelt-bærende støtte,der giver skæringpræcision og en let vedligeholdelse. Med dette system overføre der ikke nogen vibrationer fra klingen på lejerne af motorens aksel. Roller-måder er blevet bygget med galvaniseret plade metal, hvilket gør dem vejrbestandig. Justerbare fødder der kan orienteres på en sådan måde, så der er garanti for en fast støtte selv på ujævne gulve.

    Mekanisk stop knap i et nyt design.
    Maskinen er designet med en 670mm støtte bænken, den udvides med yderligere 860mm og 1660mm.
    Takket være denne løsning, en bred vifte af bænkelængder er mulige, og maskinen er yderst alsidig i sin sammensætning.
    De strukturelle træk på denne maskine gør den velegnet til præcise skærings opgaver.

    Besøg OMEC’s hjemmeside