SCM1200_804x1024-600×764
SCM1200_804x1024-600×764

OMEC SCM1200 Skuffepresse

Anmod om pris

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    OMEC SCM1200 Skuffepresse

    Manuel presse designet til at samle skuffer med fem separate elementer, med svalehalesamlinger eller stifter. Størrelsen af skuffen indstilles med hånden. Maskinen har en hydraulisk kraftværk der driver en pressecylinderen. Den er også udstyret med et vakuum system, der gør det muligt at holde skuffens bund i position. Maskinen styres af et håndtag med ventil og en termisk-magnetisk arbejds plade.
    Det er også muligt at samle skuffer med buede eller formede fronter.

    Maskinen har en hydraulisk station, som driver en cylinder til at trykke fra to sider på skuffens dele, der er monteret i specielt konstrueret klemmer. Den hydrauliske bevægelse giver mulighed for en trykvirkning, der er fri for typiske slag af pneumatiske presser.
    Presse kraften kan justeres, så du kan finde den rette balance i forhold til typen af emnet. Desuden er der et vakuum, der anvendes til holde skuffen bund i position.
    Presningen udføres på fem separate skuffe elementer. Derfor er det ikke nødvendigt at pre-samle skuffen før den indsættes i maskinen. Skuffestørrelse kan nemt justeres manuelt af operatøren. Skuffebredde justeres ved hjælp af et håndtag..
    Maskinen er velegnet til både industriel samt mindre snedkervirksomheder.

    Besøg OMEC’s hjemmeside