Startpakke

Professionel startpakke til Snedkeri- Køkkensnedkeri

Oplev maskinerne i drift på vores besøgs adresse i Gentofte, eller ude hos en god kunde nær dig.

Pris: under 10.000,- pr. mdr.

Hos Slejpner har vi mere end 35 års erfaring års erfaring med salg og leasing af maskiner til snedkerier og køkken produktion.

Vi har sammensat en startpakke, som har den maskinpakke, der skal til for at du kan komme i gang med at levere en professionel opgave og gøre din hverdag nemmere.

Du kan kontakte os på: 45931022, eller via mail: post@slejpner-as.dk.

Maskiner i startpakken

CNC-maskine

HOLZ-HER EVOLUTION 7405 CNC Connect

HOLZ-HER EVOLUTION 7405 CNC Connect

Med HOLZ-HER’s Evolution kan du bearbejde plademøbler herunder formatere emner på alle 4 kanter samt lave den fulde bearbejdning i én rask arbejdsgang. Evolution-CNC’ere kan principielt bearbejde alt fra planker, massivtræ, rammestykker og alle typer pladematerialer og ved anvendelse af et bredt udvalg af sugekopper tilpasser disse sig og positioneres efter emnet. Herefter foretages bearbejdningen mod fast anlæg, hvilket sikrer en ekstra høj præcision. Den avancerede teknologi har en bred anvendelsesmulighed, som gør at maskinen vil blive en værdifuld hjælp i din produktion. Den innovative teknologi i Evolution-CNC gør det muligt at bearbejde selv buede emner, malede og andre sarte overflader. Derudover kan maskinen formatere på alle 4 sider samt skære, bore og fræse i diverse emner, men kan også udføre graveringer og komplette bearbejdninger af f.eks. korpus og bordplader m.m.

Kantlimer

Kantlimer STREAMER C-serien

STREAMER-C Serien

STREAMER C-serien er den perfekte introduktion til de professionelle kantlimere fra HOLZ-HER. Den hurtige og meget fleksible limpåføring med HOLZ-HER´s dyseteknologi “GluJet” sætter den nye standard med hensyn til bearbejdning med PUR-lim, farveændringer og den uovertrufne hurtige opvarmningstid på kun 3 minutter.
Højkvalitets diamantbelagte fræseværktøjer med ekstrem lang standtid og chipoptimeret ekstraktionsteknologi er standard i alle HOLZ-HER’s kantlimere og med kraftfulde bearbejdningsaggregater er STREAMER-C kantlimeren fra HOLZ-HER en komplet udstyret maskinen til dit værksted “uovertruffen forhold mellem pris og ydelse”

formatsav

MARTIN T-60C

Den ideelle løsning for snedkeren der leder efter en entry-level formatsav sit moderne værksted. Det pladsbesparende design optager ikke meget plads på dit værksted, og slet ikke hvis man sætter det i forhold til maskinens kapacitet og kvalitet. Du får med garanti en løsning som på ingen måde vil begrænse dig. T60-serien er den perfekte introduktion til MARTINs premium-klasse maskiner.
T60C’eren leveres med MARTINs nyeste styresystem, som styres nemt og intuitivt vha. betjeningspanel med 3,5″ LCD skærm, som du altid kan bevæge rundt på og let kan komme til uanset din arbejdsopgave. Kombination af den digitale styring vha. betjeningspanelet og den intuitive brugerflade i øjenhøjde gør brugeroplevelsen utroligt behagelig, og indkøringsprocessen er ganske kort.
MARTINs velkendte og misundelsesværdige features som f.eks. det nemt betjente parallelsanslag og sidelandet som med stor akkuratesse indstilles med et håndhjul, er naturligvis også en del af T60C’eren.

Spånsuger

AL-KO Power Unit 300

En investering i et AL-KO anlæg giver mening for din produktivitet, men også for dit arbejdsmiljø og sundheden på arbejdspladsen, da støv, spåner, røg og tåge fra sprøjtemaling effektivt fjernes fra arbejdsområdet.

Ligesom de stationære løsninger, sørger AL-KO´s mobile anlæg for en pålidelig og energieffektiv udsugning. Med en kapacitet på op til 10.000 kubikmeter i timen pr. enhed er det en meget kraftfuld løsning, som passer perfekt til små- og mellemstore produktioner eller som supplement til AL-KO´s stationære anlæ

Kom forbi vores showroom i Gentofte

På vores adresse i Gentofte har vi indrettet et showroom, hvor vi altid har et bredt udvalg af vores produkter.Med vores showroom ønsker vi at give Danske snedkere muligheden for at komme forbi, se og få demonstreret branchens bedste udstyr med egne øjne. Vi byder naturligvis altid på en kop kaffe og en snak om vores maskiner. For at få den bedste oplevelse især i den nuværende situation, er det fordelagtigt hvis du kontakter os på forhånd og aftaler et tidspunkt.

Vi står altid klar til at rådgive dig indenfor CNC maskiner. Du kan kontakte os på: 45931022, eller via mail: post@slejpner-as.dk.