T60A
190218_T60A-Standard_0039
Test 190208_T60A-Standard_0071
Test 190218_T60A-Standard_0033

MARTIN T-60A Formatsav

Anmod om pris

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    MARTIN formatsav type T-60

    Vores “A-Klasse”

    Den perfekte entry-level formatsav til det ambitiøse snedkeri. Med sit kompakte design og lille størrelse fylder maskinen ikke alverden på dit værksted, men du får med garanti en løsning som på ingen måde vil begrænse dig. T60-serien er den perfekte introduktion til MARTINs premium-klasse maskiner.

    T60A udfører sine arbejde på fantastisk vis. Trods sin lille størrelse er maskinen utrolig stabil og præcis, hvilket skyldes MARTINs patenterede maskinstandere, kombinere styrken af jern og støbt beton.

    Enhver skæreopgave kan udføres til stor tilfredsstillelse, og takket være MARTINs banebrydende teknologier som også er anvendt i denne entry-level maskine, får du den præcision, pålidelighed og drift sikkerhed som MARTIN er kendt for i hele verden.

    Med en snithøjde på helt op til 130mm, motoreffekt på 5,5 kW samt 3 forskellige hastigheder og kapning op til 46 grader kan du anvende din T60A til alverdens opgaver. For at opnå et endnu pænere resultat når du bearbejder ekstra fine materiale som eksempelvis finér, kan du med denne formatsav ridse for, således at du forebygger flosser og beskadigede materialer.

     

    Besøg MARTIN’s hjemmeside