T45_Gesamtansicht
T45_1,5mm_I2A1603
T45_T4522_I2A0390
T45_Vorschubgeschwindigkeit_Standard
T45_T54_Gesamtansicht
T45_T54_Platzsparende_Anordnung

MARTIN T-45 Tykkelseshøvl

Anmod om pris

MARTIN T45 er den perfekte tykkelseshøvl for den kvalitetsbevidste virksomhed. T45 leverer perfekte høvlet overflader, er hurtig og nem at betjene og stål/betonkonstruktionen giver et ekstremt lavt støjniveau.

Efterspørg pris

Efterspørg en pris

   Få demonstration

   Få en demonstration af denne maskine

    Beskrivelse

    MARTIN tykkelseshøvl type T-45

    Komplet jævne og glatte overflader opnås gnidningsfrit ned T45, som på meget begrænset plads endda leverer det bedste resultat. Selvom T45’erens lydniveau er imponerende lavt, opnår denne tykkelseshøvl fantastiske og pålidelige resultater, takket være MARTINs robuste maskinkonstruktion og intelligente design. Styringen af maskinen foregår via det elektroniske kontrolpanel, som er yderst brugervenligt og ukompliceret.

    Den elektroniske styring af T45 gør justering af planhøjden til en leg, så du nemt og hurtigt kan komme igennem din bearbejdning.

     

    Tekniske specifikationer:

    Motorkraft: 5,5 kW / 7,5 kW / 11 kW
    Snitblokhastighed: 5,000 – 6,000 rpm
    Høvlekuttter: Tersa Z4 (eller Xplane)
    Kutterdiameter: 125 mm
    Bearbejdningshøjde: 2,8 – 300mm
    Bearbejdningsbredde: 630 mm
    Spåntagning: max. 12mm
    Control (Styring af akser): NC-styret
    Feeding hastighed: 6/12 m/min eller Variabel 5-25 m/min
    Diameter på spånsug: 160mm
    Vægt: 1350 – 1500kg.
    Takket være den massive TERSA-høvlekutter sikres en perfekt bearbejdning af alle overflader. Derudover er udskiftning af høvleknive ukompliceret og kan gøres på mindre end et minut pr. blad. Tersaknive fås i forskellige kvaliteter, så der altid er en løsning til dit behov og den specifikke opgave. Derudover kan TERSA Z4 høvlekutter også benyttes med kun 2 høvleknive ved at bruge to dummy-knive.

    Fremføringshastigheden kan indstilles manuelt til enten 6 eller 12 m/min, eller variabelt mellem 5 og 25 mm/min.

    Alle T45 maskiner er som udgangspunkt udstyret med gummifremtræksruller ved indløb og udløb som standard. Efter behov kan vi udstyre din maskine med en spiraltandet fremføring eller et spiraltandet stålrulle, hvilket kan være fordelagtigt ved bearbejdning af råtømmer eller vådt træ. Begge versioner har fordelen af at være fri for slid, og den stålforbundne fremføringsrulle udligner også tykkelsesforskelle på materialet på op til 2mm. På udløbssiden kan du også vælge en ståludløbsrulle, hvilket minimerer slid over tid, men opretholder en optimal trækkraft.

    T45 er løsningen for det seriøse snedkeri der efterspørger en moderne produktion. Som enkeltstående enhed eller i samarbejde med afretterhøvlen T54 opnår du unikke resultater og en ekstremt høj produktivitet. En lang række ekstraudstyr er tilgængelig, og hos Slejpner hjælper vi hjertens gerne med at finde frem til hvilket ekstraudstyr du bør tilvælge ud fra dine arbejdsopgaver og ambitioner.

    Besøg MARTIN’s hjemmeside