Velkommen til Slejpner Maskiner A/S' hjemmeside

Profil

Slejpner A/S tilbyder – fra markedets førende producenter af snedkerimaskiner – træbearbejdningsmaskiner af højeste kvalitet til træ- og plastindustrien.
Vi blev etableret i 1948 og stadig helt i front, når det gælder udvikling, service og salg.

 

Hurtig og effektiv service:

Vores stærke team, garanterer dig hurtigt og effektivt, den rigtige løsning til netop dit behov. Du vil aldrig mangler reservedele, når du vælger Slejpner. Vi bruger udelukkende tyske leverandører fra Stuttgart området og kan hurtigt hjælpe dig med at finde den rigtige reservedel og i 80% tilfælde sikre levering allerede dagen efter. Når det gælder de vigtige sliddele, værktøjer og spånsugningsslanger, ligger de på vort eget lager til omgående levering.

 

Besøg vores udstilling:

I efteråret 2013 fik vi bedre muligheder for at fremvise nye og brugte maskiner, så Slejpner er godt rustet og klar til at servicere både nye og gamle kunder. I udstillingen finder du et spændende udvalg af maskiner, så kig forbi til en faglig snak, en kop kaffe og et godt tilbud.

 

Vores On-line Medier :

På FaceBook informerer vi om mindre og større nyheder, vi udsender også ca. 1 gang om måned et Email-Newsletter, Tilmeld dig Newsletter
Vi har vores egen YouTube kanal, Slejpner TV – her finder du præsentationer af alle vores forskellige typer maskiner – spånsug, kantlimer, formatsav, montagebord, presse, CNC osv..

Facebook       YouTube

Fandt du ikke det du skal bruge - så ring 45 93 10 22